Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vált valaki első szülés után 1-2 éven belül? Mi volt az ok?
Igen, Haverom felesége.
Depresszió , ellaposodott kapcsolat, ilyesmik
Nők...
- A legtöbb férfi sosem akar gyereket. Csak besikerül, vagy direkt teherbe vágatja magát a szuka, vagy belemegy, mert fosik, hogy lelép a csaj, ha nem lesz baba.
- A legtöbb férfi a terhesség 2. fele, és a gyerek 1. szülinapja között lép félre. Mert nem kap anyutól szexet, törődést, odafigyelést. Meg szexet.
FÉRFI szemmel írtam, az igazat! Lehet lepontozni!!!
2-es magad nevében beszélj.
Én 30 körül kifejezetten elkezdtem vágyni rá, hogy legyen gyerek, alig vártam, hogy család legyünk, hogy majd mindenfélét negtanítsak neki.
Legtöbb ismerős is hasonlóan volt vele. Van 1-2, aki nem, az nem is vállalt, de nem ők vannak többségben.
Nem a magam nevében beszélek, ha megölnének, se kellene gyerek. Egy barátom kapcsolata végződött így. Az önigazolásod meg magasról leszarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!