Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Vált valaki első szülés után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vált valaki első szülés után 1-2 éven belül? Mi volt az ok?

Figyelt kérdés
2021. szept. 15. 09:23
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
90%

Igen, Haverom felesége.

Depresszió , ellaposodott kapcsolat, ilyesmik

2021. szept. 15. 09:28
 2/21 anonim ***** válasza:
27%
A fickó rájött, hogy nem akar gyereket mégse, a nő meg rájött, hogy szülés után is ugyanúgy zabál, ahogy terhesen elkezdte.
2021. szept. 15. 09:33
 3/21 anonim ***** válasza:
25%

Nők...

- A legtöbb férfi sosem akar gyereket. Csak besikerül, vagy direkt teherbe vágatja magát a szuka, vagy belemegy, mert fosik, hogy lelép a csaj, ha nem lesz baba.

- A legtöbb férfi a terhesség 2. fele, és a gyerek 1. szülinapja között lép félre. Mert nem kap anyutól szexet, törődést, odafigyelést. Meg szexet.

FÉRFI szemmel írtam, az igazat! Lehet lepontozni!!!

2021. szept. 15. 09:42
 4/21 anonim ***** válasza:
91%

2-es magad nevében beszélj.

Én 30 körül kifejezetten elkezdtem vágyni rá, hogy legyen gyerek, alig vártam, hogy család legyünk, hogy majd mindenfélét negtanítsak neki.

Legtöbb ismerős is hasonlóan volt vele. Van 1-2, aki nem, az nem is vállalt, de nem ők vannak többségben.

2021. szept. 15. 10:09
 5/21 anonim ***** válasza:
66%
Bocsi, hármasnak ment.
2021. szept. 15. 10:09
 6/21 anonim ***** válasza:
68%
#3 válogasd meg a szavaidat.
2021. szept. 15. 10:14
 7/21 anonim ***** válasza:
14%

Nem a magam nevében beszélek, ha megölnének, se kellene gyerek. Egy barátom kapcsolata végződött így. Az önigazolásod meg magasról leszarom.

2021. szept. 15. 10:19
 8/21 A kérdező kommentje:
Kérlek ne veszekedés legyen. Olyanok írjanak akik jártak így. Gondolom nem ritka és egyedi az eset, vagy igen?
2021. szept. 15. 10:25
 9/21 anonim ***** válasza:
92%
Az exem tesójánál történt az. Az a kapcsolat eleve egy nagy darab kaki volt, kamasz koruk óta együtt voltak, de állandóak voltak a konfliktusok. Csak a csaj egy konkrétan inkább volt egy élettelen bábu, mint cselekvőképes ember, a pasas meg egy makacs hülye, aki majd megmutatja, hogy ő márpedig nem fog válni, szétmenni, stb. Pedig mindenki mondta, hogy nem egymáshoz valók, rengeteg volt a konfliktus. Konkrétan a srác anyja, akinek amúgy baromi nagy vágya volt az unoka, azt mondta, csak nehogy gyereket csináljanak ebbe a kapcsolatba. Na, csináltak. A gyerek születése után egy évet sem bírtak ki egymás mellett.
2021. szept. 15. 10:26
 10/21 anonim ***** válasza:
31%
Annyira szuper a kisbabás időszak, el se tudom képzelni, hogy lehet éppen akkor válni. Mi imádtuk az első éveket mindegyik gyerekkel.
2021. szept. 15. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!