Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tud elválni egy 42 éves nő, ha rossz a házaságuk és a férj nem akar elválni vagy válás akadályba ütközik?
Figyelt kérdés
2021. aug. 17. 09:40
11/21 anonim válasza:
A házasság hossza jogi szempontból tökmindegy.
12/21 anonim válasza:
Mi kozos meg egyezes alapjan valtunk el... Mégis 6 honapba telt..
13/21 anonim válasza:
Főleg a mostani helyzetben nehéz rendezni,halasztódtak tárgyalások, és ki tudja mit rendelnek el a következő időszakra vonatkozóan. Járj utána minél hamarabb. Lehet,hogy a bíróság is tud mediátort ajánlani.
14/21 anonim válasza:
Költözz el.
Vagy ne főzz rá, ne csinálj utána házimunkát, ne mosd ki a ruháit, aludj külön ágyban, külön szobában. Menjetek külön kasszára. Én ezt csináltam. Előbb-utóbb keres magának más cselédet.
15/21 anonim válasza:
Valni lehet:
-kozos meggyezessel ( ez rovidebb) és
-tenyallasos bontassal( ha csak az egyik fel akar valni, vagy nem tudnak megegyezni)
Nyilvan az utobbi hosszabb es koltsegesebb is
16/21 NTBS válasza:
Be kell adnod a válópert. Hosszabb lesz, mintha megegyeztetek volna, de előbb-utóbb kimondják.
17/21 anonim válasza:
Elég, ha egyikőtök akar válni és ő beadja a papírt, akkor is elválasztanak. Postázástól számítva közös megegyezéssel kb. fél év, ha vitatkoztok gyereken és vagyonon olyan két év. Kiskorú gyerekek miatt két tárgyalás van 2-3 hónap különbséggel. Augusztusban meg szünet van a bíróságokon. Ha nem fizetsz ügyvédnek, hogy összeszedje, kitöltse, megfogalmazza neked, magad is megcsinálhatod és akkor összesen egy 30ezer forintos illetékbélyeg a költsége.
18/21 anonim válasza:
Akár meg is mondhatja a férje szemébe, hogy nem boldog vele. Szerintem az a férj is érzi, hogy nem minden ok. Közös gyerek van esetleg?
19/21 anonim válasza:
Fogja magát es elkoltozik. Papiron pedig megoldja a bíróság
20/21 anonim válasza:
Csak a házasság köteshez kell 2-tő igen a váláshoz elég egy nem.
Bátorság, ügyvéd,válókereset beadása ügyvéddel.
Egy életed van éld úgy hogy az neked jó legyen.
Biztos vagyok benne nem egy pillanatnyi szedték amít érzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!