Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Teljesen tehetetlen vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen tehetetlen vagyok, nem látok tisztán?

Figyelt kérdés
14 éve vagyunk együtt a férjemmel. Van egy 5 éves fiúnk és egy 3 éves lányunk. Sokat voltunk kettesben a gyerekek előtt, mert fiatalon kerültünk össze. Már 1,5 éve elkezdett megváltozni és egyre rosszabb. Mindenen megsértődik, nézegeti a telefonomat, a gyerekekkel se toleráns, minden apróságon kiakad. Van, hogy napokig nem beszél velem, mert beszélgettem egy apukával a bölcsinél. Utána meg úgy csinál, mintha mi se történt volna. Képtelenség Vele beszélni, mert csak a saját igazát hajtja. Közben meg tervezgeti a jövőt, én meg félig kinn vagyok már ebből, mert szinte naponta veszekszünk, egy időzített bomba, nem tudom mikor min fog kiakadni. Kifele persze mi vagyunk a tökéletes pár…. Nem tudom hogyan tudnék döntést hozni, mert a gyerekeknek a legjobbat szeretném, ezért sem léptem még.
2021. aug. 7. 11:51
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Most érzem magamban az erőt, hogy már nem félek ettól, hogy megsértődik rám és nem beszél velem napokig a semmiért. Egyszerűen szeretném, ha Ő is rájönne, hogy a kapcsolatunk csak a kirakatban működik. Már abban sem, mert nem vagyok jó pofát vágni mindenhez.
2021. aug. 17. 08:54
 12/22 A kérdező kommentje:
Senkinek sem beszéltem erről, mert annyira rettegek az egésztől. Még a legjobb barátnőm sem tudja. Persze, Neki mindig mesélek a vitákról. Ő nem is érti mit keresek még mellette, de maga a szétválás nem került még szóba.
2021. aug. 17. 09:01
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Kérd el a telefonját.

Belenézned sem kell, a reakciója mindent elárul.

2021. aug. 17. 12:54
 14/22 A kérdező kommentje:
Bármikor bele tudok nézni a telefonjába. Szóval vagy mindent gondosan kitöröl/elrejt vagy nincs semmi. Vannak napok, mikor teljesen normális, nincsen semmi gond. De egyre gyakrabban borul el az agya, de a kritizálások, elvárások már mindennapossá váltak…
2021. aug. 17. 18:11
 15/22 anonim ***** válasza:
47%

Az apám volt ilyesmi, annyival rosszabb, hogy leszázalkékoktként csak ült otthon.

Időnként egy hiszti, csapkodás, takarodjunk, stb.

Nem volt jó gyerekkorom, anyám meg a végén öngyilkos lett.

Szóval a gyereket vidd ki ebből!

2021. aug. 18. 02:54
 16/22 A kérdező kommentje:
El kell kezdenem újra dolgozni és ha anyagilag viszonylag stabilnak érzem magam akkor tudok lépni. Nem értem, hogy Neki miért nem tűnik fel mennyi a feszültség és a vita. Borzalmas…
2021. aug. 18. 12:30
 17/22 anonim ***** válasza:
Ha 3 éves a kicsi, miért nem dolgozol?
2021. aug. 18. 12:53
 18/22 A kérdező kommentje:
Most fogja kezdeni 1-jén az ovit, Vele voltam itthon.
2021. aug. 18. 20:08
 19/22 anonim ***** válasza:
Nagyon jó lesz, ha dolgozni fogsz. Önbizalmat is ad.
2021. aug. 18. 20:17
 20/22 A kérdező kommentje:
Borzasztó várom! Nehéz ez az egész a gyerekek miatt. És az egésztől nagyon félek.
2021. aug. 18. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!