Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen okok vezethetnek ide? Elváljak?
Figyelt kérdés
Szerintetek elváljak ha kicsit sem kívánom a párom?
Sőt már rosszul vagyok a gondolattól ha szexelni kell vele.
Nem tudom az okát, egyikünk sem csúnya, és még szeretem is.
Annyi hogy haragszom rá pár húzásáért. (nem megcsalás!)
Én legszívesebben egyáltalán nem szexelnék egy jó darabig.
Unom hogy rendszeresen ezzel közelít felém.
Jó lenne legalábbis kis szünet e téren, párom ebbe nem menne bele.
2021. júl. 8. 16:50
11/14 anonim válasza:
Ha a problémákat nem hajlandó megbeszélni, nem hajlandó terápiára menni, neked kéne megértőnek lenni.... akkor nyilván nem fogod kívánni mert ellenérzésed van vele szemben. Lenne nekem is.
Nem hiszem, hogy sok választásod van így sajnos.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítő válaszokat!
2021. júl. 9. 12:59
13/14 anonim válasza:
Azért jó lenne tudni, hogy milyen problémákról van szó... egyáltalán valósak-e...
14/14 anonim válasza:
"Nem tudom az okát, egyikünk sem csúnya, és még szeretem is" . később írtad, hogy rendszeresen veszekedtek. Így nem csoda, hogy nem kívánod. A volt férjem elhanyagolt engem és a gyerekeinket is. A délutánjai és a hétvégéi csak a számítógépről szóltak. Este persze akart volna szexelni, de úgy ahogy te sem, én sem kívántam a szexet (gondolom érthető, miért nem...) Aztán szeretője lett, merthogy nem kap tőlem szexet... Így maradt a válás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!