Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás után mennyi idő, míg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás után mennyi idő, míg összeszedem magam?

Figyelt kérdés
Hosszú házasságom ért véget nemrég. Egy férfi elkezdett nyomulni, de egyszerűen rosszul vagyok a gondolattól is, hogy legyen valakim. Úgy érzem, nem fogok tudni még egyszer valakit közel engedni magamhoz. Elmúlik majd egyszer ez az érzés?
2021. jún. 20. 16:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Változó.

Az se mindegy, hogy ki közeledik.

Nálam szó szerint egy nap eltérés volt. Az első pasival online társkeresőn ismerkedtem meg, első randiról szinte menekültem. Azt éreztem, hogy soha az életben nem kell férfi, ne is érjen hozzám senki.

Másnap egy külföldi ügyfélnek kellett mutatnom egy ingatlant. Utána elhívott egy kávera. Kérte, hogy mutassam meg a várost. Végül az egész napot és az egész estét együtt töltöttük. Úgy estem haza reggel, hogy fülig szerelmes vagyok, ő meg utazott vissza. A távolság ellenére 1,5 évig voltunk kapcsolatban. Szép emlék.

2021. jún. 20. 16:40
 2/4 anonim ***** válasza:
51%
Nekem 100%, hogy nem múlna el. Olyan régen élek férfiakkal, hogy ha véget érne a házasságom, csak a gyerekemnek és a leendő macskáimnak élnék.
2021. jún. 20. 16:45
 3/4 anonim ***** válasza:
mennyire volt hosszu a hazassag?
2021. jún. 29. 14:02
 4/4 A kérdező kommentje:
22 évig voltunk együtt, 15 év házasság
2021. júl. 1. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!