Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, hogy normalizálódjon a helyzet?
19 év után váltunk el a feleségemmel, azért adtam be a válópert, mert szerelmes lettem egy másik nőbe, és vele akartam élni. Ez meg is történt, ennek már majdnem egy éve. Az ex feleségem azonban azóta is folyamatosan gyűlölködik, a gyermekünket is ellenem hangolja, és minősíthetetlen hangnemben beszél velem, rólam.
Most kérlek hagyjuk azt a részt, hogy magamnak köszönhetem, mert megcsaltam és elhagytam, ennél sokkal bonyolultabb volt a házasságunk, az utolsó évek szex és megértés nélkül teltek el, mindenért csak a veszekedést kaptam, soha semmi nem volt jó, csak a pénz amit kerestem, hiába próbáltam vele ezerszer megbeszélni, megoldani, változtatni, nem volt jó semmi. Ezt amúgy ő is belátta, de mégis gyűlölködik azóta, megnehezíti a kommunikációt, pedig csak a gyerekkel kapcsolatos dolgokat próbálom vele megbeszélni. Anyagiakkal kapcsolatban a váláskor szinte mindent nekiadtam, csak a saját ruháimat hoztam el, se az autómat, se az általam vett vagyontárgyakat nem hoztam el, nem akartam tőlük elvenni semmit, a gyerektartásra is jóval többet fizetek, mint ami a megállapított összeg, mert szeretném, hogy mindenük meglegyen, ami szükséges, és ahogy tőlem telik. Mit tehetnék, hogy normalizálódjon a helyzet? Egy év telt már el. Köszönöm a normális tanácsokat, főleg olyanok válasza érdekelne, akik voltak már ilyen helyzetben.
Ezzel te igazából semmit se fogsz tudni kezdeni, nem fog az exed megváltozni. Illetve lehet, de hosszú évek után.
Megszökni nem tudsz jobban, marad az, hogy megszoksz. Ez van. Van, amin nem tudsz változtatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!