Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lesz könnyebb válás után?
Figyelt kérdés
Már több mint egy év eltelt. Nagyon nehéz még mindig, pedig én is válni akartam, de rohadt nehéz megélni ezt a kudarcot, elengedni a képet, ami a fejemben volt egy boldog családról.
Úgy érzem, semmi értelme semminek. Mondjuk nem könnyíti meg a dolgot az sem, hogy itt maradtam két kicsivel, a kicsi még csak 8 hónapos.
Imádom a gyerekeimet, ne értsetek félre, de olyan nehéz néha.
Az ex éli az életét, barátnője van, mintha mi sem történt volna, olyan igazságtalannak érzem néha.
Békében váltunk el, kívánom, hogy megtalálja a boldogságát, nem az, csak, nem tudom...
Aki hasonló helyzetben volt, mikor lett könnyebb?
2021. ápr. 21. 14:05
1/2 anonim válasza:
Hasonló helyzet, csak nálunk nem volt gyerek. Nem akarlak elkeseríteni, de nekem annak ellenére hogy igyekeztem ismerkedni, kimozdulni, elfoglalni magam, sportolni, szórakozni járni, tanulni nagyon nagyon sokára lett könnyebb csak, de el nem múlt. 6 év házasság után így 3 évvel később sem mondanám azt hogy elfelejtettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!