Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen hamar elválni?Fél éve házasodtunk össze.5 éve vagyunk egy pár.Van 1 kisfiunk.
Figyelt kérdés
Nagyon keveset szexelünk.Beszéltünk erről,azt mondja fáradt.Nem veszekszünk,stagnál a kapcsolatunk,de ezt így én nem akarom folytatni.Fiatalok vagyunk 30évesek.Munka után is nem mindig mi vagyunk az elsők,hanem a munkatársa akivel iszogat.Heti 2-3alkalom.Apaként is változó.Van mikor látom,hogy ragaszkodik a gyerekünkhöz,játszik vele.De még így is keveset foglalkozik vele.A fiunk többet keresi az apja társaságát,mint ő.Önző vagyok,hogy a kisfiunk végett se maradok egy mérgező kapcsolatba?Ma volt egy kis vita,mivel az egyik haverja eljött hozzá inni 1-2sört este 8kor,ami persze nem tetszett.Eddig nem néztem mélyen a dolgok mélyére,de ma eszembe jutott a válás gondolata,amit tudok ez nem jó jel...2021. ápr. 20. 22:21
1/7 anonim válasza:
Ez még bőven menthető. Érzékeltessed vele, hogy bánt a helyzet, változtatni kéne. Kérdezd meg tőle, hogy miért ilyen, és engedd, hogy őszinte legyen (például, ha felszedtél kilókat, kérdezzél rá, hogy ez zavarja-e, mert ha igen, akkor teszel ellene). Ha ez sem segít, akkor párterápiát próbáljátok ki.
2/7 anonim válasza:
Nem akarlak bántani, de annyi ilyet olvasni ezen az oldalon is, Facebook-on is, ismerősi körökben is hallom állandóan. Jön a gyerek, megváltozik minden, a felek elhidegülnek egymástól, nincs szex, nincs vonzalom, válás a vége.
Szinte már törvényszerűen bekövetkezik. Az én szüleimnél is így volt.
3/7 A kérdező kommentje:
Szülés után maradt rajtam felesleg.68kg vagyok 13kiloval több mint anno,de azt mondja tetszik neki.Fogok vele holnap beszélni.Kérdeztem tőle,de azt mondja minden ok.Nem lehet vele beszélni,makacs.
2021. ápr. 20. 22:36
4/7 A kérdező kommentje:
Mikor mentünk házasodni féltem tudat alatt hogy nehogy mi is így járjunk,hogy eltávolodjunk egymástól.Tény,hogy az első 1évbe,sokkal kevesebbet foglalkoztam vele,mivel a kicsivel voltam elfoglalva.De sokat beszélgettünk erről,és sikerült együtt megoldani.
2021. ápr. 20. 22:41
5/7 anonim válasza:
Ezek szerint mar lejtmenetben voltatok, mikor osszehazasodtatok.
7/7 A kérdező kommentje:
Azòta rendben lett az èletünk,jòl működünk egy csalàdkènt.Vannak kisebb nèzeteltèrèsek,de ezek ellenère jò.Vannak dolgok amiken mèg vàltoztatnunk kell.Kisfiunkkal is többet foglalkozik.
2022. máj. 29. 09:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!