Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha a volt feleség még 1-2 év után is könyörög, sír?
Adott egy pár, abból egyikük elvált. Nincs köztük gond, szeretik egymást. Viszont a volt feleség azóta is próbálkozik a férjjel kibékülni. Volt sajnos sírás, könyörgés, kiabálás, volt férj szüleivel, barátaival beszélés, hogy hassanak a férfire, írogatás messengeren, telefonálás, munkahelyre bejárkálás, még ebédet is vitt. A volt férj eleinte emberségesen próbált eljárni, mert nem akart (nagyobb) bánatot okozni, de most már fogy a türelem. A mostani párnak sincs idegzete ehhez, az elején még megértette valamennyire, most viszont már idegesíti és nem viseltet szemernyi megértéssel sem a volt feleség felé. Komolyan felmerült a költözés, viszont adott helyen van kialakítva az élet, a munkahely, a barátságok, rokonok.
Ki hogyan járna el?
Azért nem bizonyos szemszögből írtam, mert leginkább attól függ a válaszolók hozzáállása. Valamennyire objektív nézőpontokat szerettem volna olvasni.
Ha azt írom, hogy a férfi vagyok: akkor egyem meg, amit főztem, és amúgy is, milyen puhap* vagyok.
Ha azt írom, a mostani pár vagyok: dobálózás, sértegetés, az ex pártjára állás, őt is meg lehet érteni, engem úgyis el fog hagyni, mint a régit.
Ha azt írom, a régi pár vagyok: hol az önbecsülésem? miért kapaszkodok? szánalmas vagyok, mást szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!