Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Amikor nincs közös megyegezés,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor nincs közös megyegezés, tényfeltárásos válás mennyire volt nehéz, részletes, megterhelő?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 11. 14:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként pedig elég sok civil szervezet foglalkozik ilyen ügyekkel, érdemes lenne jogásszal is egyeztetni.
2021. ápr. 11. 16:30
 12/14 anonim ***** válasza:
De mi van azon a rögzítőn??? Vagy mi lehet ami téged bajba sodor???
2021. ápr. 12. 16:33
 13/14 Csendharmat válasza:
Egy verbálisan rendszeresen és időnként fizikailag bántalmazó kapcsolatból indult a válóper. Részéről minden fenyegetés ill. hangfelvétel (azóta sem tudom hogy miről). Én nem panaszkodtam csak annyi volt hogy el akarok válni. A bírót sem érdekelt több dolog. Ami számomra a legmeglepőbb volt, hogy akitől évekig szenvedtem, rettegtem a tárgyaláson kb úgy viselkedett mint egy kis nyuszi. Második tárgyalásra tőlem kértek tanut, akkor már nagykorú fiam kísért el, őt be sem hívták, a folyosóról végig hallotta ami a tárgyalóteremben történt, elmondása szerint jól szórakozott. A lényeg: no para, ha ezt tudom előre sokkal hamarabb elváltam volna, csak féltem. Nem kellett volna. A fenyegetései a válóper után sem tértek vissza maradt a nyuszi mentalítás.
2021. ápr. 15. 08:12
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha a magándetektív jó munkát végez, az ilyen válás is sima.
2021. ápr. 16. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!