Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Honnan tudom, hogy jól döntött...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom, hogy jól döntöttem e?

Figyelt kérdés
Külön megyünk a férjemmel. Én költözöm el, ha találok lakást. Nagyon rossz a kapcsolatunk, nem szeret már, meg is mondta. Most jó ötletnek tűnik az egész. Talán meg is b nyugodtam kicsit, hogy vége a stressznek. De mi van, ha rosszul döntöttem? Utána már nem lehet vissza csinálni.
2021. ápr. 7. 18:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Idővel kiderül. Sok mindentől függ, hogy meg fogod-e bánni.
2021. ápr. 7. 18:55
 2/12 anonim ***** válasza:
89%

"Nagyon rossz a kapcsolatunk, nem szeret már, meg is mondta."

Ezen mit lehetne visszacsinálni? Jól döntöttél, legyél erős.

2021. ápr. 7. 18:55
 3/12 A kérdező kommentje:

Próbálok erős lenni. Mondjuk ma rákérdezett a férjem, hogy komolyan gondoltam e, de nagyon nem háborgott.

Azért félek, mert életemben sosem éltem egyedül

2021. ápr. 7. 19:02
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szeret akkor ez a legjobb döntés.
2021. ápr. 7. 19:04
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
ugyanugy megkell tanulni egyedül élni ilyenkor, mint együtt élni.
2021. ápr. 7. 19:06
 6/12 anonim ***** válasza:
81%
Az ilyen kapcsolat hosszú távon mérgező lenne. És minél tovább várnál minél később válnál el annál rosszabb lenne.
2021. ápr. 7. 19:14
 7/12 A kérdező kommentje:
Hosszú évek óta húzódik. Csak nem volt eddig erőm kimondani, hogy vége.
2021. ápr. 7. 19:15
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Inkább az a rombolóbb, ha túlnyújtjátok a kapcsolatot.

Egyrészt elveszted azokat az éveket, amikor felfedezhetnéd újra önmagad. Másrészt lehet a lelki társad már rég rád talált volna, ha nem vagy gyáva.

Én a legutolsó szakításommal egy olyan láncsorozatot indítottam el, ami a férjem hozzám sodorta. Pedig nekem nemcsak egy kapcsolatot kellett lezárnom, hanem egy komoly betegséggel is meg kellett szinte egyedül küzdenem.

Sose azt bánd, hogy lezárod! Oka volt neki! Azt viszont bánhatod, hogy nem előbb lépted meg.

2021. ápr. 7. 19:22
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Akkor a ritka kivételek közé tartozol. A legtöbben sírnak, panaszkodnak, szomorúak, magányosak egy kapcsolaton belül...de nem hagyják el a párjukat (sokan akkor sem ha nem házasok) .

mert jajj újra egyedül jajj újra megismerni valakit, jajj mi lesz velem te jó ég...

2021. ápr. 7. 19:43
 10/12 A kérdező kommentje:
Valami majd lesz
2021. ápr. 7. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!