Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mentális egészség felé egy lépés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mentális egészség felé egy lépés?

Figyelt kérdés

Az életemben egy nő játszott kulcsfontosságú szerepet. Kompromisszum és bizalom nélkül telett minden év, a végén egy egyszerű érzelem kihüléssel lezárta a kapcsolatunkat, elváltunk. Tiltott a randiktól/ismerkedésektől, magához láncolt, összejártunk- finanszíroztam anyagilag. Ám 2 hete miután hazudozott, átvert és megsértett minden becsületet bennem, szétvált egy egyszerű pénzügyi probléma után, miszerint én nem fizettem ki neki valamit.

Tiltott a közösségi platformokról, azt kérte hagyjuk egymást. A válás óta álprofilokról néz, fel old- majd le tilt, kutakszik utánam.

Viszont én jelenleg felszabadultnak érzem magam.

1 éve már a válásnak, azóta minden nap beteg voltam, sokszor sírtam (bármennyire rossz bevallani) nem jártam el, nem csináltam a régi hobbijaim.

Nem világmegváltásra számitok ezen a platformon, csak a vélemények érdekelnek.

Miért viselkedett/viselkedik így? Valamint ez az egész lezárás és megnyugvás az én testemnek/lelkemnek a mentális és fizikális egészségemhez vezetett? Már 2 hete úgy érzem magam, mintha kicseréltek volna.

31/F

2021. ápr. 3. 23:48
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Arra a kérdésre, hogy miért viselkedett így csak ő tudja a pontos választ, mi csak találgathatnánk.

Te biztosan haladsz egy szebb jövő felé, de ha úgy érzed a teljes megnyugváshoz szükséged van külső segítségre akkor nem szégyen pszichológushoz járni, aki egy ilyen traumát helyre tud tenni a fejedben.

Nagyon örülök, hogy egyre jobban vagy, ez mindig egy jó jel. :)

2021. ápr. 4. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!