Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás után mennyi idő után találtatok párt?
Figyelt kérdés
El váltunk 4 éve, de valahogy nem jön össze az ismerkedés... Már a barátaim családom nyaggatnak, hogy ideje lenne beujitani valakit, lassan a gyerek éli a sajat életét (16) éves. És én egyedül maradok.....38 évesen nem akarok egyedül lenni.2021. márc. 10. 14:49
11/14 anonim válasza:
Nem váltam csak szétmentünk a gyerek 2 korában. 4 év telt el azóta. Alkalmi partnerek voltak de állandó nem és vhogy nem is hiányzik h legyen. 31/N
12/14 anonim válasza:
Valakinek visszanyal a fagyi ahogy elnézem :) Értéktelen vénányként, aki másnak adta a legszebb éveit, utánfutóval ugye nem gondolod komolyan hogy említésre méltó férfinak kelleni fogsz állandóra? Mennyire kell hülyének lenni ehhez?
13/14 A kérdező kommentje:
Utolsó undorító vagy!
2021. márc. 17. 22:51
14/14 anonim válasza:
Ja ez valami beteg, ilyeneken élvezkedik”..... (ha valaki egyedül marad gyerekkel, netán, még jó korban is van)
Amúgy nem értem a gyakoris embereket, aki fiatalon szül az fix deistenbiza hogy egyedül marad” aha.. álmotokban esetleg... sok fiatalon szült anyuka ismerősöm van (16-) és amelyik elakart kelni” annak lett is párja🤷🏻♀️. (Vagy együtt maradt a gyerek apjával...)
Biztos az zavarja hogy még” egy” gyerekkel rendelkező nőnek sem kellett.. miközben ők” annyira” reményveszettek”” és még azoknak se kell a drága 😘 (nem csoda, egy nő, az nő marad, minden esetben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!