Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás után mennyi idő után találtatok párt?
Figyelt kérdés
El váltunk 4 éve, de valahogy nem jön össze az ismerkedés... Már a barátaim családom nyaggatnak, hogy ideje lenne beujitani valakit, lassan a gyerek éli a sajat életét (16) éves. És én egyedül maradok.....38 évesen nem akarok egyedül lenni.2021. márc. 10. 14:49
1/14 anonim válasza:
Hát, ideje keresni már, igazuk van.
2/14 A kérdező kommentje:
De nem jön olyan aki tetszik... Most aludjak meg akárki mellett? 99%a arra hajt😰😰meg se akar ismerni már a szex témát feszegeti, ami nekem nem megy csak úgy..
2021. márc. 10. 15:15
3/14 anonim válasza:
hát ha ennyire hülye vagy, hogy 38 évesen tartogatod magadat az igazinak, akkor meg is érdemled. Nem 1921-et írunk már... mi van abban, ha kihasználod a lehetőségeket és dugsz, mint a nyuszik?
4/14 anonim válasza:
Szexeljél olyanokkal, akik bejönnek, de ezektől a kapcsolatoktól ne várj ennél többet.
5/14 anonim válasza:
Az első válásom után 5 évvel, most meg már a 2. után 3 évnél tartok és én is azt az 1%-t szeretném megtalálni. Csakhogy bekem 15 és 4 éves gyerekeim vannak, így még nálad is kevesebb eséllyel. De légy türelmes, csak vedd észre a kezdeményezőket. 39N
6/14 anonim válasza:
Pár hónap volt. 😊
Hiányzott a szex, ő meg nagyon jól néz ki, pont az esetem. Gondoltam, úgyse akár semmi komolyat, ez csak szex lesz. Miért ne? Aztán pár hónappal később leültünk megbeszélni, hogy többet érzünk szerinte ez lehetne komolyabb is. Akkor bemutattam a gyerekeknek, tudtuk, hogy ez lesz a vízválasztó. Nem sokkal később pár napot egyben nálam töltött minden héten. Utána összeköltöztünk. Egy fél évvel később elment a nagyfiammal gyűrűt választani és megkérte a kezem. 8 éve vagyunk együtt.
7/14 anonim válasza:
3 hónap. Ő is kb. akkor vált, mint én. 10 éve vagyunk együtt.
9/14 anonim válasza:
Hát őszintén csak a nagyon ócska, ronda nő nem talál ennyi ideig senkit... Vág yannyira valogatsz, és te sem vagy különb. Ez most elég erős neked biztos, de szerintem ez így van. A barátaid mit mondanak? Ők hogyan látják???
10/14 anonim válasza:
#9 ne legyél bunko fax. Nekem van egy baratnom, szep, csinos es okos csaj, valas utam 5 evvel nincs senkije, mert azt mondja nem adja konnyen magat oda senkinek. Az ő dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!