Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek normális, ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális, ha az exem csak a barátnőjével hajlandó látogatni a gyerekeket?

Figyelt kérdés
A gyerekek most tizenévesek,szükségek lenne az apjukra,de egy idegen elött nem lehet beszélgetni..ezek a látogatások is kb.kéthavonta történnek..
2010. aug. 17. 15:50
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
hát nálunk azért nem ilyen egyszerű a helyzet..2-3 havonta szán rájuk kb. 1 órát,nem viszi öket sehova,hanem ő jön a barátnővel..
2010. aug. 18. 20:31
 22/26 anonim ***** válasza:
Hát így tényleg gáz a láthatás! De miért nem viszi el őket, nem értem miért ott vannak? Mi jó ebben bárkinek is? Lehet téged akar féltékennyé tenni? Ha meg tényleg váltakoznak a csajok, igazuk van a gyerekeknek, de sajnos nem lehet mit tenni! Kitartás!
2010. aug. 18. 20:44
 23/26 anonim ***** válasza:
53%

14.41!Totál baromságot írsz, talán ha a te gyerekednek kellene végignézni és végig szenvednie apuka szerelmi életét te sem írnál hülyeségeket!

Talán nem azzal kéne foglalkozni, hogy a férj kivel tartozik össze, főleg, úgy , hogy havonta cseréli a nagy szerelmet, vagy 2 havonta! Apukának a gyerekeivel is össze kéne tartozni, egyenlőre nem ők számítanak! Szerinted a gyerek tudja, hogy mi van mikor apuka 2 havonta beállít az új "NAGY SZERELMÉVEL"? 2 havonta látogatja és nem is viszi sehova? Nem is a gyerekekről szól ez az egész hanem apuka egojáról!

A kérdezőnek ezt nem kell megengednie mert nem a gyerekek érdekeit szolgálja!!

Látszat apuka, csak vetít de azt sem tudja, hogy mi a szeretet!

2010. aug. 19. 07:25
 24/26 anonim ***** válasza:
Nem gondolom hogy baromság amit írok, igen az én gyerekemet is elviszi az apja, és én sem tehetek semmit az ellen amikor éppen egy vadidegen nőnek mutatja be! Csak annyit tehet ilyenkor az anyuka, hogy ő mindig állandó és stabil marad a gyereke számára, hidd el ez marad meg abban a gyerekben. Ez az egyik oldal, a másik pedig hogy azt is megélem amikor a párom idehozza a gyerkőceit akiket ugyanúgy szeretek mint őt, és ellátom őket hétvégén, gondoskodok róluk mert nem veheted őket semmibe azért mert nem a tied! Persze mint írtam is, más a helyzet amikor tényleg váltogatják ezeket a nőket, és ennyire nem érdekli az apát a gyereke lelke. Amúgy kérdező, nem vagy köteles a nőcit így beengedni a házadba, csak ugye akit akarsz, ha meg azt mondja az apa, hogy akkor ő se megy, hát istenem, te nem korlátoztad a láthatást, oda akartad adni a gyereket! Amúgy bánnák a gyerekek ha nem látnák az apukájukat?
2010. aug. 19. 11:06
 25/26 A kérdező kommentje:
sajnos az a szomorú,hogy már nem hiányzik nekik...
2010. aug. 19. 12:20
 26/26 anonim ***** válasza:
Az tényleg szomorú, de talán majd lesz valaki a te életedbe aki picit pótolja őt! Na most egy állandóra gondoltam:-))és talán egyszer majd az apukájuk is rájön mit hagyott ki! Tudom hogy így lesz, mert nálunk is ez volt, csak később jött rá hogy mit veszített, hidd el! A nem áll.csajszikat hajtsd el, de aki majd komoly lesz, és normális, azt sajna el kell fogadni!
2010. aug. 19. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!