Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek normális, ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális, ha az exem csak a barátnőjével hajlandó látogatni a gyerekeket?

Figyelt kérdés
A gyerekek most tizenévesek,szükségek lenne az apjukra,de egy idegen elött nem lehet beszélgetni..ezek a látogatások is kb.kéthavonta történnek..
2010. aug. 17. 15:50
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem ez illetlenség. Apuci vigye el a gyereket magához és ott ismertesse meg a barátnővel. Én nem is mennék a barátnő helyében. Ne legyünk már ennyire lazák. Mindig utáltam a hajtépést, de az egymáshoz járogatás is fura egy kicsit.
2010. aug. 17. 16:08
 12/26 anonim ***** válasza:
69%

15.56!

De a gyerekeknek van hozzá közük! Talán 20 éves korukig meg kell szokniuk 30 pótmamát, szerinted ez a gyerek érdeke? Normális apa nem kényszeríti rá a gyerekére a háremét!

2 havonta benézünk az aktuális macával és ehhez vágjon mindenki jópofát? Na persze......

Úgy rúgnám ki a kedves önjelölt mamikat, hogy a lábuk nem érné a talajt! Majd ha apuka már tudja kivel akar élni és a gyerekeim is maguktól megkedvelik- és nem letolják a torkukon, hogy nesze- akkor szeretettel várnám!

2010. aug. 17. 16:11
 13/26 anonim ***** válasza:
82%

Igaz... Vigye el az apja őket magukhoz, vagy akár a gyerekek menjenek látogatóba aztán töltsenek el akár egy hétvégét is.

Én nem mennék látogatóba, csak ha jóba lennék veled" és jól kijönnénk és nem a FÉRFIRŐL kéne beszélni akit szeretek és TE pedig szerettél.

2010. aug. 17. 16:13
 14/26 A kérdező kommentje:
évek óta azon küzdök,hogy normális viszony legyen a gyerkőcök és az apjuk között..de már kezdem feladni..15,16,18 évesek...nem tuduk,és nem is szeretnék semmit rájuk erőltetni,főleg ha én sem értek vele egyet..
2010. aug. 17. 16:15
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha már gondolom a exed jelenlegi párja így akarja, hogy ő is jelen legyen ezeken a találkákon, akkor legyen. Viszont te pedig kérd azt, hogy legyen olyan idő ez alatt, mikor az apjuk félrehúzódik a gyerekekkel, ha ők ezt igénylik. Gondolom igénylik is, hisz különben nem is írtál volna ide. Tehát amikor ti nők pl. teáztok, beszélgettek bármi, a gyerekek az apjukkal pedig négyszemközt azt beszélnek meg ami csak jól esik számukra.
2010. aug. 17. 16:45
 16/26 anonim ***** válasza:
78%
Mi az, hogy nincs hozzá köze?Már hogy a f@szban ne volna, ha oda viszi a gyerekeit?Én minimum utána néznék, hogy hogyan zajlik a láthatás, és semmilyen szankció sem gátolna abban, hogy ne engedjem a gyerekeimet oda, ahol nem kapnak meg mindent!.Punk-tum.
2010. aug. 17. 17:34
 17/26 anonim ***** válasza:
50%
én nem engedem h apa a gyerekem mindenféle ribikkel ismertesse meg. bár 'szerencsére' a nő még azért is haragszik h apa látogatja a kisfiát, nem vágyik ismeretségre, és apa is elfogadta ezt, ő viszont jöhet bármikor.
2010. aug. 17. 19:07
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk az én fiam csak tíz éves, de én sem venném jó néven, ha évente másik csajt kellene megszoknia az apja mellett. Miután szétmentünk, sokáig tényleg csak azt engedtem meg, hogy ide jöjjön az apuka vagy a szüleihez vigye a fiunkat. Egyrészt hányni tudtam a csajtól akivel összejött, mivel apuka sokáig azért nem fizetett gyerektartást, mert a csaj nem akart dolgozni, úgyhogy úgy gondoltam, hogy ha nem szégyell a gyerektől pénzt elvenni, akkor ne is gügyögjön neki. Másrészt mikor a fiam megszületett már külön éltünk, így nagyon pici volt. Aztán amikor ott is megszületett a közös gyerek, mondtam, hogy viheti oda is, mert mégiscsak ismerje meg a testvérét, és addigra úgy tűnt, stabil kapcsolat lesz. Na, a gyerek a harmadik alkalommal sírva csapta magát a földhöz, hogy ő nem megy, mert fél a csajtól, mert az ordít vele. Apuka ezt elismerte és nem is erőltette oda az akkor három éves gyereket. Aztán egy szép napon - úgy négyéves kora táján - eltűnt a gyerek életéből majdnem négy évre. Közben lett új barátnője, majd annak is vége lett, ezt azért tudom, mert a nagyszülőket azért látogattuk. Végül négy év után megjelent, a gyerek meg nem ismerte meg. Ígért fűt-fát, hogy sokat fog jönni, de egy év alatt még havi egyszer sem találkoztak, majd megint felszívódott. A nagyszülőktől tudtam meg, hogy megint becsajozott, végül sajnos anyósom temetésén találkozott legközelebb - és utoljára - a fiával, ahol ott volt természetesen a barátnője is, aki "kicsit" harsány, közönséges és a piát sem veti meg. A gyerekről azóta sem érdeklődik az apja, de - kövezzetek meg - már nem is engedném a gyerek közelébe és nem a sértettségem miatt, hanem a fiam érdekében. Nem lehet néhány évente felzaklatni a gyereket és ígérgetni mindent, majd megint eltűnni ahogy a kedve éppen tartja, egy gyerek nem játék. Ezen kívül nem fogom hagyni azt sem, hogy évről évre újabb - és fokról-fokra borzalmasabb - nőket kelljen megszoknia az apja körül. Nyilván nem normális az sem, ha az anyuka csupán bosszúból tiltja a gyerekeket az apjuktól, de be kell látni, van olyan eset, amikor a gyerek érdekét az szolgálja, ha távol tartja magát a gyerektől. Én mindent megtettem, hogy normális legyen az apa-gyerek kapcsolat, nem rajtam múlt, hogy nem kell neki a fia. Akkor viszont később se kelljen, ha majd segítségre szorul vagy pénz kell neki. Egyébként meg ha az apukának normális élettársa lenne, biztos nem tiltanám a kérdező helyében, de így azért kicsit más, hogy az amúgy is kritikus kamasz azzal szembesüljön, hogy évente másik nője van apukának. Végül is apukának van láthatása, ha akarja, ezt a ritka találkozást megteheti az épp aktuális nője nélkül is. Aztán ha lesz egy fix és normális nője, más lesz a helyzet nyilván. Mi pl. az apuka első feleségével (én a második voltam) tök jóban vagyunk, ott is van egy gyerek, pár éve azt sem látogatja, mi szoktuk a srácokat időnként összeterelni.
2010. aug. 17. 20:29
 19/26 anonim ***** válasza:
0%
már miért ne lenne normális? Az a nő a jelenlegi párja, és ők összetartoznak. Hogy hova menne együtt, az nem rád tartozik. Vagy ha te is új kapcsolatot létesítesz majd, akkor az a férfi nem veletek fog lakni, mert a gyerekedhez semmi köze? Egy új nőnek a kapcsolatban nem csak akkor kell szerepet adni, amikor a párja viszi láthatásra a gyereket, ő pedig mos, főz a gyerekre és foglalkozik vele hétvégén. Akkor mégis csak van valami köze neki is ahhoz a gyerekhez, nem? Persze nem az övé, de ha egy új család jön létre, ott nem lehet az új párokat csak úgy kizárni, mert csak a gyerek lesz ezzel frusztrálva, és ha megkedveli az apa vagy anya új párját, majd ő fog feszengeni hogy de azt anyu vagy apu meg ne tudja.
2010. aug. 18. 14:41
 20/26 anonim ***** válasza:
0%

14:41 - A gyerek feszeng emiatt, de segítek:

"A kérdező kommentje:

tényleg nincs közöm,de ahhoz igen,hogy mindegyiket rá akarja erőltetni a gyerekekre...közli velük,hogy vagy ő is,vagy én sem...aztán megsértődik,hogy ők nem szeretnék...

A komment megírásának időpontja: tegnap 16:04"

2010. aug. 18. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!