Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fel lehet dolgozni egy válást úgy igazán?
A barátnőm két éve vált el a férjétől 9 év házasság után, látszólag minden rendben van körülötte de szeret a pohár fenekére nézni és kedélyjavítót is szed. Kicsit aggódom érte, hogy még nem dolgozta fel a házassága elvesztését és hogy ez zavart fog ébreszteni a szerelmünkbe.
Én nagyon szeretem, és szeretnék segíteni neki. Mit tudok tenni érte ha egyáltalán erről van szó..?
Van egy 7 éves gyermekük így rendszeres a kapcsolat tartás.
Előre is köszönöm.
Beszélgetést kezdeményeztem erről vele, de elmondása szerint nem érdekli az ex férje semmilyen szinten.
De még is haragszik rá és flegma vele..
Valamilyen szinten hasonlo cipoben vagyok. Epp valok az elso nagy szerelmemtol. Van uj parom, de nyilvan arnyekot vet a kapcsolatunkra ez... En viszont igyekezem tullepni a dolgon. A parom vegre tenyleg megbecsul, szeret, erezteti velem es probalom ot fokuszba helyezni es bizni abban, hogy a multat az ido homalyba veszti. Uj elmenyekkel biztos menni fog.
A virushelyzet miatt nyilvan nem konnyu az elmeny szerzes de talan ha probaltok valamit programozni az fellelnditi a lelket. Magambol probalok kiindulni. Mindenesetre dicseretes, hogy igy kitartasz mellette :) szerencseje van veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!