Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hány megcsalást, viszonyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány megcsalást, viszonyt élhet túl egy házasság?

Figyelt kérdés
2021. febr. 13. 00:15
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Alszentek vagytok. Szerintem joval lesebben valnak el mint ott hangoztatjak. Sokkal inkabb turnek vagy el se hiszik mert nem akarjak. Foleg fiatalon nem hiszem hogy eskuvo utan egybol valnanak..
2021. febr. 13. 11:32
 12/15 anonim ***** válasza:
51%

Miért írogatod ki ezerszer?

Maradj vele aztán kész. Csinálj úgy mintha nem tudnál róla, ha ennyi eszed van. Te dolgod.

2021. febr. 13. 12:04
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha olyan ostoba vagy, hogy mindig megbocsátasz, akkor életed végéig dugni fog másokat.

Szerintem ez szánalmas - mármint a te hozzáállásod -, de ez van.

2021. febr. 13. 20:53
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Téged az megnyugtat hogy más is eltűri a megcsalást?

Épp az a szomorú benne hogy a férjed fiatal házasként sem tudja a gatyájába tartani a farkát, szerinted mi lesz később? Vannak nők akik nerm mennek le lábtörlőnek, de te nem tartozol közéjük, te csak szenvedj.Te választottad.

2021. febr. 13. 21:00
 15/15 anonim ***** válasza:

Az én kapcsolatom 0 megcsalast bírna ki. Már a swingerklubbos, vagy hármas felvetésére is megfontolnám a szakítást nemhogy a tettlegességre.

A párkapcsolat ismerkedési szakaszát úgy kell csinálni hogy ezek az igények kiderüljenek, és hogy búcsút intsünk egymásnak ha nem passzolnak az igényeink. Nincs azzal baj ha valaki poligam vagy nem bírja a kötöttséget de egy erkölcsös és eszes ember ki tudja magát élni úgy, hogy nem cseszi át a másikat.

Le lehet pontozni de ennek az elmismasolása csak olyan embernek erdeke akinek mindegy milyen a másik ember személyisége mert nem érdekli: a saját kénye-kedve szerint azt csinálja ami jól esik neki és mindegy kinek mennyi fájdalmat okoz. Ez igaz férfiakra es nőkre is.

Szerintem a megbocsátás az, amikor elengedjük a haragot a szívünkből, vagy amikor nem vágyunk már bosszúra, de ha engedjük meg jutalmazzuk az ilyen karos viselkedést akkor a "hibázó" fél úgy fogja fel, hogy nincs a cselekedetenek negatív következmenye. Az ilyen nem csak a szívembe hasít meg sérti az egóm, hanem a társadalmi felelősségvállalás részének tartom, hogy megválok attól aki nem nyílt kártyákkal játszott a kapcsolat elejétől fogva.

2021. febr. 14. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!