Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A férjem 2-3 éve érez valamit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem 2-3 éve érez valamit egy nő iránt, érthető, ha már válni szeretnék? Azt mondja, nem szerelem az. Hát akkor mi a fene?

Figyelt kérdés

Ilyen hosszú ideje tart ez, tudom... de van több gyerek. Miattuk.

De oda jutottam, hogy ennyi volt.

A testvéremről van szó.

2,5 éve kitalálta, hogy milyen lenne egy közösségi életmód a tesómmal. Vagyis amolyan poligámia szerűség. A tesómnak baj van a házasságával és felkarolta volna.

Segítség lett volna nekünk, nekem, a háztartásban, a gyereknevelésben, stb.

Elmondanám, hogy én nagyon szerettem a tesómat, ő nem tud erről az egészről semmit. De ő nem annyira igényes ember, eléggé lepukkant, de gondolom, ez nem számít.

A férjem azt mondja, hogy tudja, hogy baj van a fejében, de nem tud mit tenni.

Azt mondja, hogy belém szerelmes, és én vagyok neki a mindene. A tesómba nem szerelmes, nem is volt, és bottal sem piszkálná, ha lenne arra lehetősége, hogy vele éljen együtt. El sem tudja képzelni, számára az a helyzet nem vonzó.

Nem érti, hogy mit érez, de valamit érez iránta.

Sokáig úgy voltam vele, hogy a férjemnek kevés a barátja, és irigyelte, hogy nekem van több is (nem sok) akikkel rendszeresen kapcsolatot tartok. És neki az én tesóm is egy barát volt.

De a férjem, aki így fogalmaz, hogy érez iránta valamit, együtt szeret minket, külön a tesóm neki nem kéne...

Gondolom, itt jönnek majd a válaszok, hogy ideje akkor tényleg válni, igaz?

2021. febr. 12. 16:25
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
100%
Ne maradj vele szerintem. A saját érdekedben és a gyermekeid érdekében. Ha én igazán és mélyen szeretem a páromat, akkor nincsen senki ezen a világon akit beengednék ebbe a kettőnkön alapuló szövetségbe. A házasság, élettársi kapcsolat, “mezei” párkapcsolat ( irreleváns melyik) egyfajta szövetség. Minden a döntéseinken alapszik. Az embereknek néha lehetnek szélsőséges érzelmeik, pl fellángolások, nemi vágyak, fantáziák más emberek után. Ez természetes. Viszont... Minden egy elhatározás, döntés kérdése. Ha tudom, hogy házas vagyok és a Mancika nagyon tetszik, meg mosolyog rám stb, stb akkor ahogy tehetem kerülöm, nem megyek bele. Mert a hűséget választottam. Az érzelmek elmúlnak, kialakulnak , cserélődnek, váltakoznak. Nem tudod teljesen kijátszani. Önfegyelem, önismeret, erkölcs, bizalom, hűség. Ha ezek nincsenek meg akkor mindig zátonyra fogsz futni! Teljesen mindegy milyen kapcsolatban vagy. Ha a férjed a testvéred közelségére vágyik és ilyen “ rossz dumákkal” etet... Ne haragudj, de erre nincsenek jobb szavak.... akkor el kell engedni a kezét. Mert magát választotta helyettetek. Mert egy kapcsolat két ember érdekéről, és érzéseiről szól. Nem hagynám, hogy tovább mérgezze az életemet. Viszont neked kell döntened! Sok sikert!
2021. febr. 16. 07:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!