Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem 2-3 éve érez valamit egy nő iránt, érthető, ha már válni szeretnék? Azt mondja, nem szerelem az. Hát akkor mi a fene?
Ilyen hosszú ideje tart ez, tudom... de van több gyerek. Miattuk.
De oda jutottam, hogy ennyi volt.
A testvéremről van szó.
2,5 éve kitalálta, hogy milyen lenne egy közösségi életmód a tesómmal. Vagyis amolyan poligámia szerűség. A tesómnak baj van a házasságával és felkarolta volna.
Segítség lett volna nekünk, nekem, a háztartásban, a gyereknevelésben, stb.
Elmondanám, hogy én nagyon szerettem a tesómat, ő nem tud erről az egészről semmit. De ő nem annyira igényes ember, eléggé lepukkant, de gondolom, ez nem számít.
A férjem azt mondja, hogy tudja, hogy baj van a fejében, de nem tud mit tenni.
Azt mondja, hogy belém szerelmes, és én vagyok neki a mindene. A tesómba nem szerelmes, nem is volt, és bottal sem piszkálná, ha lenne arra lehetősége, hogy vele éljen együtt. El sem tudja képzelni, számára az a helyzet nem vonzó.
Nem érti, hogy mit érez, de valamit érez iránta.
Sokáig úgy voltam vele, hogy a férjemnek kevés a barátja, és irigyelte, hogy nekem van több is (nem sok) akikkel rendszeresen kapcsolatot tartok. És neki az én tesóm is egy barát volt.
De a férjem, aki így fogalmaz, hogy érez iránta valamit, együtt szeret minket, külön a tesóm neki nem kéne...
Gondolom, itt jönnek majd a válaszok, hogy ideje akkor tényleg válni, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!