Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért nem nézik el legtöbben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem nézik el legtöbben, ha rendszeresen csalják őket, ha már őket vették el?

Figyelt kérdés
2021. jan. 4. 01:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Általában észreveszik. Abból indult a kérdés is, hogy miért nem viselik el, ha félrebszáson kapnak, mucuska. Fogyatékos vagy vagy mi?
2021. jan. 5. 01:43
 12/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok fogyatékos. Csak felvettem eg kérdést, hogy miért kell ezt ennyire tragikusan venni ha a fix voksát a házastárs mellett tette le valaki
2021. jan. 5. 02:14
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért van a "fix voks", hogy dugjon össze vissza, de én otthon kajával, tisztasággal és mosott ruhával várjam. Mégis mi lenne abban a jó nekem, hogy fixen a cselédje vagyok, miközben másokhoz jár?
2021. jan. 5. 08:09
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Jön a szokásos, de örökérvényű igazság: ha már ekkora mellénnyel vagy, remélem az se gond, ha téged csalnak. Ha nem veszed észre, még jobb lesz neked, de ha mégis, akkor ne pattogj, csak fogadd el, hiszen igent mondott.

De ha ez így van, akkor pláne nem értem, miért nem keresel olyat, aki hasonlóan szabadon akar szexuális életet élni, mint te, ahelyett, hogy egész életedben hazudozol.

2021. jan. 5. 08:19
 15/20 Gebrie válasza:
A 8-asnak pont semmi értelme hiszen ha nem tud róla akkor nem is zavarhatja! AQ miről tud az már lehet zavaró mert sokan egyedűl akarják "birtokólni" a társukat és ezt részben jogosan várják el ha már ők magik is hüségesek ill. korábban ha hűséget fogadtak egymásnak. Ezért vannak a nyitott kapcsolatok ahól ezt előre megbeszélik és ott ebből ritkábban van gond!
2021. jan. 5. 13:52
 16/20 A kérdező kommentje:
Ezért van pont értelme, ha nem tudja nem zaavrhatja, ne fáj. Mindenki boldog.
2021. jan. 5. 14:38
 17/20 Gebrie válasza:
A kérdés "miért zavarja" vólt! Ha nem tudja r-go nem is zavarhatja akkor most miről vitázunk???
2021. jan. 5. 18:04
 18/20 anonim válasza:

"De akkor már nem mindegy, ha elvett?"

Ebből úgy látom te vagy az elvett, az asszony, a "nő".

Nem azért vett el, hogy parázna legyél. Nem azt jelenti a házasság, hogy mehetsz amerre akarsz, más férfiak után. Pont hogy szövetséget jelent a házasság kötés.

Mi a házasság? (A házasság)

Férfi és nő komplementer kapcsolata, tehát férfi és nő között létrejövő olyan kapcsolat, amely jogilag elismert, és kifejezetten védett is. A házasság családi életközösséget létesít, amelynek érzelmi, vagyoni, nemi közösséget létrehozó hatása van.

A házastársak jogai és kötelességei egyenlőek: a házasélet ügyeiben közösen kell dönteniük. A házastársak a személyüket érintő ügyekben önállóan, de a család érdekeit szem előtt tartva döntenek. A házastársak hűséggel tartoznak egymásnak és egymást támogatni kötelesek.

2021. jan. 5. 23:07
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de ha mellettem "tette le a voksát", akkor nem csalna meg. Ez inkább kicsit ilyen is-is állapot, hogy jó is lenne elköteleződni, de nem velem, ezért elvesz ugyan, de nem engem tart élete párjának, így a látszólagos elköteleződéstől függetlenül még keresi az igazit, akivel tényleg meg tud állapodni. Aki valóban szereti a másikat és valóban vele akar lenni, az semmivel sem fogja ezt a kapcsolatot kockáztatni. A (rendszeres, ráadásul) megcsalás elég nagy kockázat, és ha valaki úgy ítéli, hogy neki ez belefér, akkor az nem is sajnálná nagyon a házasságát a szíve mélyén.
2021. jan. 6. 07:03
 20/20 Fanta válasza:
100%
Aki nem érti a házasság lényegét,az "ne tegye le a voksát" tisztességes társ mellett! Önző viselkedésre vall,hogy "ha nem tudja,nem fáj,az ő baja"
2021. jan. 19. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!