Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért nem nézik el legtöbben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem nézik el legtöbben, ha rendszeresen csalják őket, ha már őket vették el?

Figyelt kérdés
2021. jan. 4. 01:23
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
93%

Mert én sem csinálom és mikor kapcsolatban akarok élni, nem ilyen kapcsolara gondolok, mert számomra ennek semmi értelme nincs.

Ha ennyire nem bír valaki a vérével, keressen nyitott kapcsolatot, akkor a partner tudja, hogy erre jelentkezett, ezért maradni fog és még hazudni sem kell.

De aki nem erre mondott igent, ráadásul a pofájába hazudnak, az milyen alapon maradna?

2021. jan. 4. 02:05
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Mert a megcsalásban benne van a hazugság, átverés, és a tisztelet hiánya. Aki szereti a másikat, nem tesz ilyet, olyannal meg minek legyek, aki nem szeret és tisztel? Csak mert rábólintott egy papírra? Kösz nem, nem életem célja, megházasodni, pláne, ha a másik egy görény. Olyankor sokkal inkább egy rémálom.

A nyitott kapcsolat, ahogy az előző is írja, egy teljesen más dolog. Ott őszinték egymással a felek, közösen határozzák meg a szabályokat. Mindenki önszántából megy bele, ha belemegy.

2021. jan. 4. 07:31
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Számomra a házasság azt jelenti, hogy én vagyok az egyetlen, haláláig. Ahogyan ő is az egyedüli- társ, szerető, partner az életbenó-, halálomig. Amennyiben ő nem így gondolja, úgy nincs mit keresnünk egymás mellett, ez elég komoly különbség a világnézetünkben, hogy ne legyen értelme a folytatásnak. Csak kár, ha ez esküvő után derül ki.

Ez a "ha már őket vették el"... Hát bocs, de ha valaki csak azért vesz el, hogy ne rinyáljak az esküvővel, nem azért, mert velem akarja leélni az életét, az nem egy erény, a házasságnak a fent említett (kölcsönös) hozzáállás nélkül nincs semmi értéke, akkor tényleg csak egy papír marad, amit bármikor semmissé lehet tenni, így meg nem értem, miért kéne arra büszkének lennem, hogy engem vett feleségül, de mellettem 10 másik nőt dug rendszeresen.

2021. jan. 4. 07:41
 4/20 anonim ***** válasza:

Ha már engem vett el, akkor biztosan tudja mi az, ami nekem belefér, vagy épp nem fér bele egy kapcsolatba. A hűtlenség nem fér bele.

Aki meg ezzel csak magához akarja láncolni a másikat, miközben tudja, hogy a párja nem felhőtlen boldogsággal megy bele a házasságba, az meg szerintem nem lepődik meg azon, ha a házastárs félrelép.

2021. jan. 4. 09:36
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

"ha már őket vették el"

Lol, válni legalább olyan könnyű, mint összeházasodni.

2021. jan. 4. 10:05
 6/20 A kérdező kommentje:
De akkor már nem mindegy, ha elvett?
2021. jan. 5. 00:42
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
6: csak onnantól igazán nem mindegy
2021. jan. 5. 00:57
 8/20 A kérdező kommentje:
Miért? Szerintem amiről nem tudnak nem fáj
2021. jan. 5. 01:09
 9/20 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem meg nem titkolózni kellene meg hazugságba effortot tenni, hanem nyitott kapcsolatként kezdeni egy kapcsolatot annak, aki nem bír elmaradni a retkes valagán.
2021. jan. 5. 01:16
 10/20 A kérdező kommentje:
Valószínűleg nem mindenki gondolkodik így mint te, és ha nem veszi észre az ő hibája
2021. jan. 5. 01:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!