Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről? Üzenetben kaptam
Még mindig nem tudom, mennyit jelent neked ez az ember, ha (amit a válaszban nem hiszek) úgy érzed, "ezzel az emberrel akarom maradék életemet élni, vele akarok gyereket, amit együtt fel emelünk. Ha így látod, akkor a félredugás csak egy apró szeplő, még akkor is, ha eszed azt diktálja, ez a félredugás nem lesz az utolsó.
Lehet úgy is élni (még akkor is, ha a legtöbb ember elképzelés sem tudná) hogy tudsz a kalandjairól, esetleg neked is megvannak a kis félrelépéseid, amit ő sem vesz nagyon komolyan.
Ne gondold, hogy erre akarlak rábeszélni, a kapcsolati/házassági hűség praktikus dolog, de sokan nem így élnek,
Emberfüggő, hogy ki mit tud tolerálni. Én nem bírnék azzal a tudattal élni, hogy más kúrogatja az asszonyt néhanapján, megmérgezné az egész kapcsolatot.
Ha a párom félrelép akkor az az egyiket jelenti a kettő közül:
-Nem szeret igazán
-Nem tudom kielégíteni a párom szükségleteit (legyen az fizikai vagy lelki)
Ha bármelyik is igaz a kettő közül, akkor miért akarnék vele maradni? Utóbbin még talán lehet segíteni, de ha inkább félrelépget ahelyett, hogy ketten megoldanánk a problémát, az nem jó jel.
Teljesen egyet értek az első hozzászólóval. Nekem a hűtlenség megbocsáthatatlan.
És nem is egyenes. A nyitott kapcsolat már megint egy más téma, mert ott a két fél úgy dönt, és nem sunyiban csinálgatják, hanem őszinteségre és egyenességre épül, a két fél megegyezése szerint.
Ha az egyik fél ilyen módon, önmagában dönt úgy hogy félrekúrogat, a másikra meg rátestálja hogy attól még szeretlek, fogadd el, mert nálam így működik, az nem egyenes, hanem egy suttyó sunyi alak, aki nincs tekintettel a másikra.
Ehhez közös megegyezés kell, és a szabályok, határok egyértelmű letisztázása.
Van, aki ugyanezt gondolja egy pár pofonról is, hogy attól még szereti, hogy néha eljár a keze. És birka módon tűr mindent, mert "szereti".
Az ilyen embert nem értem. A szeretet nem az, amit a másik mond, hanem amit csinál. Ha megcsal, megver, megaláz, elhanyagol, kihasznál, stb, az mondhat bármit, az hazudik. Nem szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!