Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit gondoltok erről? Üzenetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről? Üzenetben kaptam

Figyelt kérdés

Még mindig nem tudom, mennyit jelent neked ez az ember, ha (amit a válaszban nem hiszek) úgy érzed, "ezzel az emberrel akarom maradék életemet élni, vele akarok gyereket, amit együtt fel emelünk. Ha így látod, akkor a félredugás csak egy apró szeplő, még akkor is, ha eszed azt diktálja, ez a félredugás nem lesz az utolsó.

Lehet úgy is élni (még akkor is, ha a legtöbb ember elképzelés sem tudná) hogy tudsz a kalandjairól, esetleg neked is megvannak a kis félrelépéseid, amit ő sem vesz nagyon komolyan.

Ne gondold, hogy erre akarlak rábeszélni, a kapcsolati/házassági hűség praktikus dolog, de sokan nem így élnek,

2021. jan. 1. 11:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Emberfüggő, hogy ki mit tud tolerálni. Én nem bírnék azzal a tudattal élni, hogy más kúrogatja az asszonyt néhanapján, megmérgezné az egész kapcsolatot.

Ha a párom félrelép akkor az az egyiket jelenti a kettő közül:

-Nem szeret igazán

-Nem tudom kielégíteni a párom szükségleteit (legyen az fizikai vagy lelki)

Ha bármelyik is igaz a kettő közül, akkor miért akarnék vele maradni? Utóbbin még talán lehet segíteni, de ha inkább félrelépget ahelyett, hogy ketten megoldanánk a problémát, az nem jó jel.

2021. jan. 1. 11:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyet értek az első hozzászólóval. Nekem a hűtlenség megbocsáthatatlan.

És nem is egyenes. A nyitott kapcsolat már megint egy más téma, mert ott a két fél úgy dönt, és nem sunyiban csinálgatják, hanem őszinteségre és egyenességre épül, a két fél megegyezése szerint.

Ha az egyik fél ilyen módon, önmagában dönt úgy hogy félrekúrogat, a másikra meg rátestálja hogy attól még szeretlek, fogadd el, mert nálam így működik, az nem egyenes, hanem egy suttyó sunyi alak, aki nincs tekintettel a másikra.

Ehhez közös megegyezés kell, és a szabályok, határok egyértelmű letisztázása.

2021. jan. 1. 12:31
 3/4 anonim ***** válasza:
75%
Vannak pasik, akik a büdös életben soha nem lesznek csak egy nőé. Tudok ilyen házasságról, az a férfi olyan, hogy akárhová belép, mindenki elhallgat, olyan kisugárzása van. Nem egyszer csalta már meg a feleségét, akit imád. Viszont soha nem érzelemből teszi, és soha nem fogja elhagyni a feleségét és a gyerekeit. Előbb vágatná le a micsodáját, mint hogy őket elhagyja. Hogy az asszony tud-e a kis kalandjairól, nem tudom, talán sejti, de szerintem nem tudja. Onnan tudom, mert a pasival majdnem összejöttünk és elmondott ezt-azt. Nekem van egy férjem, aki mellett úgy éltem 10 évet, mint egy érzelmi sivatagban. Sok mindenben számíthattam rá, de...nem éreztem azt, hogy szeret. Lehet, hogy soha nem csalt meg, mert nem lehet elcsavarni a fejét, mert soha az életben nem volt még szerelmes, de ez azt jelenti, hogy belém se volt az soha. Már én se szeretem, de régebben nagyon szerelmes voltam. Szépen kiölte belőlem. Nem tudom melyik a jobb. De nagyon sokszor irigylem azt a másik nőt.
2021. jan. 1. 12:41
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Van, aki ugyanezt gondolja egy pár pofonról is, hogy attól még szereti, hogy néha eljár a keze. És birka módon tűr mindent, mert "szereti".

Az ilyen embert nem értem. A szeretet nem az, amit a másik mond, hanem amit csinál. Ha megcsal, megver, megaláz, elhanyagol, kihasznál, stb, az mondhat bármit, az hazudik. Nem szeret.

2021. jan. 1. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!