Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megbántad hogy elváltál? Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbántad hogy elváltál? Ha igen miért? Sokáig tartott rászánni magad?

Figyelt kérdés
2020. dec. 29. 10:16
 1/8 A kérdező kommentje:
Félek,igazán nem is tudom mitől. Anyagilag nem függök tőle,a gyerekek már nagyok.
2020. dec. 29. 10:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Bontsuk ki.

1. Miért gondolod, hogy válnod kell?

2. Miért érzed, hogy válnod kell?

2020. dec. 29. 10:21
 3/8 A kérdező kommentje:

Szeretője volt a férjemnek,már vége a dolognak,de nehéz túltenni magam rajta.

Szeretem,állítólag ő is engem. Félek hogy megbánom idővel hogy nem maradtam vele.

2020. dec. 29. 10:31
 4/8 anonim ***** válasza:
16%
Ennyiért nem szoktunk válni, főleg, ha 500 millió éve együtt vagytok.
2020. dec. 29. 11:09
 5/8 anonim ***** válasza:
4-es, persze hogy nem szoktunk emiatt válni, hiszen eddig is csak az érdekek kötöttek össze benneteket, de a megcsaló felet biztosan.
2021. jan. 4. 12:34
 6/8 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok?

És mennyi ideje vagytok házasok?

Ez volt az egyetlen eset?

2021. jan. 4. 15:17
 7/8 anonim ***** válasza:
de hogy tudod ezek után szeretni?
2021. jan. 4. 17:58
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Megszokás miatt nehéz, ha nem érzed jól magadat akkor minek rabolod az idődet, ha nem tudod magadat rajta túltenni, miért maradsz benne a megalázó helyzetben?

A helyzet az, hogy a megszokás közel sem annyira rossz és nem csak számodra, mint az ismeretlen, hiszen lehet még az sem lesz, ami most van, hát akkor meg mi a franc lesz?

Ha lesz bízalmad és hited magadban, ebben az esetben ez nem lesz probléma és csettintésre megy, belemernél kezdeni akkor az újba és az ismeretlenbe, megmérettetni magadat.

2021. jan. 19. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!