Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkanélküli apát hogy lehet kötelezni,havi 35 ezer ft gyerektartásra?
#16, mi köze az államnak ahhoz, hogy ki hova költözik a válás után?
Nekem is jó sokba volt, de sikerült 4 km-en belül maradnom, így előbb utóbb megszaporodott a találkozási lehetőségem a gyerekeimmel.
A vagyon meg továbbra is 50-50 arányban oszlik.
Sajnálom az öcsédet, de valamit rosszul csinál.
De tartson ki, hosszú távon megtérül, ahogy nőnek a gyerekek, egyre jobban fogják értékelni.
20-as, a gyereknek már akkor hatatforditasz mikor hagyod szétesni a családját.
Tudom nehogy bűntudat legyen a sok felbomlott parkacsolat miatt, már nulla értéket képvisel hogy megpróbáljanak együtt maradni, és akkor jön ez az álltatás, hogy majd a gyereknek is ez lesz a jobb, es majd az új neveloapucik meg feltesok között hanykolodva senki se kötelezi el magát igazán senki mellett.
Kinek nagyobb a felelőssége? Szerintem egyformán nagy, de jelenleg a nő dönt arról végső soron hogy megszületik a gyerek. Ehhez jár felelősség?
"Kinek nagyobb a felelőssége? Szerintem egyformán nagy, de jelenleg a nő dönt arról végső soron hogy megszületik a gyerek. Ehhez jár felelősség?"
Jár bizony. Nem is akármekkora. A legnagyobb. Ezért is nevel olyan sok nő egyedül gyereket, nem pedig hátat fordít nekik ő is és mennek az intézetbe. Felelősséget vállalnak...Ehhez képest a férfinak csak annyiban kéne döntenie, hogy gumit húz/gyerektartást fizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!