Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Munkanélküli apát hogy lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munkanélküli apát hogy lehet kötelezni,havi 35 ezer ft gyerektartásra?

Figyelt kérdés
Az apuka vilag eleteben munkaneluli volt, es munkanelkulisegerol az ugyvedje,illetve a biro is tudott. Kozosen megegyeztek a 35 ezres gyerektartasban. Nyilvan hulye volt apuka is,hogy belement,hisz nem tudja mibol fizetni. Azota (5 honap) nem,vagy csak 10 ezreket "fizet". Mit lehet tenni ilyen esetben? Vagy majd az allam a minimum 12 ezret fizeti apuka helyett,aztan majd behajtjak rajta evek multan? Amugy 1 gyermekrol beszelunk. Biro nem hibazott?
2020. dec. 11. 10:51
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

#16, mi köze az államnak ahhoz, hogy ki hova költözik a válás után?

Nekem is jó sokba volt, de sikerült 4 km-en belül maradnom, így előbb utóbb megszaporodott a találkozási lehetőségem a gyerekeimmel.

A vagyon meg továbbra is 50-50 arányban oszlik.

Sajnálom az öcsédet, de valamit rosszul csinál.

De tartson ki, hosszú távon megtérül, ahogy nőnek a gyerekek, egyre jobban fogják értékelni.

2020. dec. 14. 08:37
 22/23 anonim ***** válasza:

20-as, a gyereknek már akkor hatatforditasz mikor hagyod szétesni a családját.

Tudom nehogy bűntudat legyen a sok felbomlott parkacsolat miatt, már nulla értéket képvisel hogy megpróbáljanak együtt maradni, és akkor jön ez az álltatás, hogy majd a gyereknek is ez lesz a jobb, es majd az új neveloapucik meg feltesok között hanykolodva senki se kötelezi el magát igazán senki mellett.

Kinek nagyobb a felelőssége? Szerintem egyformán nagy, de jelenleg a nő dönt arról végső soron hogy megszületik a gyerek. Ehhez jár felelősség?

2020. dec. 14. 09:35
 23/23 anonim ***** válasza:
66%

"Kinek nagyobb a felelőssége? Szerintem egyformán nagy, de jelenleg a nő dönt arról végső soron hogy megszületik a gyerek. Ehhez jár felelősség?"

Jár bizony. Nem is akármekkora. A legnagyobb. Ezért is nevel olyan sok nő egyedül gyereket, nem pedig hátat fordít nekik ő is és mennek az intézetbe. Felelősséget vállalnak...Ehhez képest a férfinak csak annyiban kéne döntenie, hogy gumit húz/gyerektartást fizet.

2020. dec. 14. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!