Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Munkanélküli apát hogy lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munkanélküli apát hogy lehet kötelezni,havi 35 ezer ft gyerektartásra?

Figyelt kérdés
Az apuka vilag eleteben munkaneluli volt, es munkanelkulisegerol az ugyvedje,illetve a biro is tudott. Kozosen megegyeztek a 35 ezres gyerektartasban. Nyilvan hulye volt apuka is,hogy belement,hisz nem tudja mibol fizetni. Azota (5 honap) nem,vagy csak 10 ezreket "fizet". Mit lehet tenni ilyen esetben? Vagy majd az allam a minimum 12 ezret fizeti apuka helyett,aztan majd behajtjak rajta evek multan? Amugy 1 gyermekrol beszelunk. Biro nem hibazott?
2020. dec. 11. 10:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
62%
Csak kicsit leszek negativ. Anyuka szult egy bortonbuntetest felfuggesztes miatt meguszo, amugy munkanelkuli alaknak egy gyereket. Mintha ez a vilag legtermeszetesebb dolga lenne. Majd utana elvalt es a gyerektartast termeszetesnek veszi egy ilyen embertol. Hat nem. Az ilyenek pontosan tudjak, hogy mit kell csinalni, es hogyan lehet kibujni a kotelezettseg alol. Ha rendszeresen fizet, de kevesebbet, azzal fenntartja a fizetesi hajlandosagat a birosag szerint. Ha indokolni tudja, marpedig a munaknelkuliseg eleg nyomos indok, akkor nem fogjak emiatt elitelni. Felhivnam anyuka figyelmet arra, hogy o is ugy gondolta, hogy kovetkezmenyek nelkuli eletet elhet. VAN kovetkezmenye annak, hogy ki kivel jon ossze. Nyilvan a bortontolteleket eliteli minden ember es meg is van rola a velemeny, de anyuka vajon mit gondolt a gyermeke apjarol? Meg a tarsadalom felelos resze mit gondoljon az anyukarol? A kerdezo meg kulonosen irritalo, hogy masok maganeletebe vajkal anelkul, hogy megnevezne o kicsoda a tortenetben, nekem a karorvendonek tunik. A gyerek kivetelevel mindegyik megerdemli a sorsat.
2020. dec. 11. 14:48
 12/23 anonim ***** válasza:
61%

Nagy igazság utolsó. De ezt ma már letudjak annyival h aldozathibaztatas.

Egyébként meg ha a nem fizető férfi börtönbe megy akkor sem lesz 35 ezer forintja a nőnek, viszont a társadalomnak meg több terhe keletkezik a börtön fenntartásával... Csak azért hogy ő kejesen hatradoljon, hogy "ezaz! megszivta!"

Arról nem is beszélve, hogy utána meg kevesebb esélye lesz munkát vállalnia...

2020. dec. 11. 20:43
 13/23 anonim ***** válasza:
78%
Szóról szóra egyetértek a 11-es válaszolóval....az ilyen gyerekekért pedig megszakad a szívem :(
2020. dec. 11. 22:59
 14/23 anonim ***** válasza:
51%
Miért kéne egy nő élősködését megfinanszíroznia? Honnan vetted ezt a hülyeséget? Erős, független nő, megoldja szépen. Különben is az ő teste, az ő döntése, vállalja a felelősséget.
2020. dec. 12. 07:17
 15/23 anonim ***** válasza:
53%

Azt munkanélküli helyzet nem von ki senkit a jogrend alól.

Amúgy a pasi nem munkanélküli, hanem munhakerülő.

Van valami lehetőség, hogy az állam megelőlegezett a Győr, aztán behajtja, ha tudja.

2020. dec. 12. 16:12
 16/23 anonim ***** válasza:
66%

9/

és mi van azokkal az apákkal akiket a nő ejtett át vagy megcsalt vagy megunta és mondjuk jó apa alapból és mondjuk még igyekezett is?

Vagy azokkal az apákkal akiket a magyar jogállam orba szájba szivat és utazhatnak több száz kmeket hogy láthassák a gyereket közben keményen dolgozik egy jó kis magyar átlagbérért?

Az olyan anyákat akik kisemmizik a férfit és neadj isten csak donornak használták a férfit össze vissza hülyitve?

Ezekszerint azt akarod mondani hogy ezek a nők is a teljes felügyelet helyet kapjanak börtönt mert hány férfi életét tették teljesen tönkre közöttük az én öcsém életét is akinek 10 éve történt minden elfogultság nélkül az egyik felsorolt és azóta képtelen egy normális kapcsolatra mert retteg belemenni bármibe is?

Aki most már erőssen középkorú és benne van hogy egy nagyon jó apa lehetett volna családfentartó ehelyett minden 2. hétvégén kb 800km et utazik vonattal oda visza oda vissza amikor elhozza és visszafiszi a gyereket KT ról?

Őszinte leszek és ezt is most minden elfogultság nélkül mondom, lehet hogy sok sok "olyan" apa van aki csak megcsinálta de rengeteg olyan is akit a nő semmizet ki minden szempontból és sok ember nem tud kilábalni ebből hogy "sebaj majd megismerkedek mással és lesz egy új családom" azután ha nincs szerencséje és megint bekattan a nő a nagyon felkapott szülésutána depressziónak nevezet betegségen és utána újra imátkozhat. Legrosszabb esetben pedig úgy jár mint az Olvasztó Imre aki a 2. kapcsolat után mert "kihült a kapcsolat" és a feleség elhagyta gyerekkel öngyilkos lett.

Na az ilyen nőknek üzenem nőként hogy nem börtönt érdemelnek hanem azt hogy fizessenek gyerektartást , láthassák a saját gyereküket 2 hetenten és utazzanak nagyon nagyon sokat ezért a minimális időért azután egy picit át fogják értékelni.

Egyenlőségért harcolunk de itt azért élvezzük hogy a magyar kormány és a jogalkotás 95% ban nekünk kedvez ha gyerekről van szó itt befogjuk a szánkat, sőt még börtönt kérünk rájuk mert nincs elég bajuk igy sem.

Ha az ostoba kérdező egy olyan emberrel állt össze aki "világ életében nem dolgozot" akkor fogja be szépen a száját és ne legyen elvárása hanem legközelebb gondolja át hogy kivel fekszik össze.

Néha én szégyenlem magam hogy ilyen sok ostoba nő van aki össze áll egy ilyen emberrel és utána csodálkozik hogy 1ft ot sem tud fizetni.

2020. dec. 13. 22:51
 17/23 anonim ***** válasza:
59%
Lehet hogy van ilyen is aki a körülmények áldozata, de hatvanyozottan több a szar apa aki nem akar fizetni és a gyerekre is szarik pedig anno közösen akarták. Szóval de, az ilyen mennyen csak börtönbe ha másképp nem tudják behajtani rajta. Az ellen nem tudnak mit tenni hogy foglalkozzon a gyerekével és ne legyen egy görény. Legalább az ellen lépjenek fel ha nem fizet.
2020. dec. 14. 05:10
 18/23 anonim ***** válasza:
26%

17 a szar apak szar ferjekbol lesznek.

Tudom, itt minden férfi mintaapanak tűnt, de aztán megszületett a gyerek és hirtelen iszákos/ szmaitogepfuggo/ az anyjan logo/ erőszakos lesz.

Amúgy ha engem kiraknanak a csaladombol, lehet hogy én is csak úgy tudnám feldolgozni, hogy vissza se nézek, és nem akarnék hetente szembesülni hogy már csak egy vendég vagyok.

2020. dec. 14. 07:12
 19/23 anonim ***** válasza:
68%
Nem kiraknak a családból. Ha egy házasság tönkremegy arról többé kevésbé mindkét fél tehet. Nem mondom hogy ilyen esetben a nő nem hibás, de szerinted ki a nagyobb felelős, aki szar ember vagy aki szar embernek szül gyereket?
2020. dec. 14. 07:55
 20/23 anonim ***** válasza:
21%

"Amúgy ha engem kiraknanak a csaladombol, lehet hogy én is csak úgy tudnám feldolgozni, hogy vissza se nézek, és nem akarnék hetente szembesülni hogy már csak egy vendég vagyok."

Tehát ha a házasságod nem jön össze, gyereknek is hátatfordítasz. Na ez itt a gond....ezek az óvodásgondolkodású,felelősséget nem vállaló senkiházi házastársak, akik amíg van csicska a háznál, addig úgy néz ki minden rendben, mikor betelik valakinél a pohár, akkor meg nem értik, széttárják a karjukat, hogy mekkora áldozatok ők a világban.

2020. dec. 14. 08:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!