Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Be kell jelentenie hogy kivel jött össze?
Exemel van egy közös gyerekünk amikor szakittunk akkor barmenyie is fájt de sosem járkáltam utána es kérdezősködtem kivel hol merre stb de még azt sem hogy merre lakik (persze ezt tudom kellet így ezt mindig elmondta mert csak így tudtam elhozni a gyereket kapcsolattartásra)
Namost a sors úgy hozta hogy lett egy barátnőm 2 ev után keszen álltam rá és az exem teljesen ki van keszulve, jön a gyerekkel zsarolás, perújjítás korlátozás fenyegetés stb mert nem akarja engedni hogy a párom találkozzon vele.
Van neki bármi köze? Illetve meg lehet szabni hogy kivel lehetsz kivem nem?
Ugye én egy mukkot sem szóltam hogy kivel jött össze, az ő élete az ő dolga viszont ezt forditva is elvárom
Tudtommal semmi köze hozzá. Amúgy sem tilthatja meg a gyerekkel való kapcsolatod, ha egyszer a bíróság így rendelte el és te eddig minden kötelességednek eleget tettél.
Ez csak női hiszti, így járt.
Semmi beleszólása nem lehet abba, hogy kivel találkozik a gyermek a kapcsolattartások alkalmával. Ha egyezséggel vagy bírósági ítélettel szabályozták a kapcsolattartásodat, akkor aszerint kell eljárni a továbbiakban is, semmi köze hozzá, ki látja a gyermeket - az kizárólag rád és a gyerkőcre tartozik.;)
Okoskodhat, de ha a korábbi szabályozás jogerős, akkor nem sokat tehet. Ha a kapcsolattartáskor a gyermek összefuthat Nálad nemzetközileg körözött terroristákkal, akkor beadhatja a perújítást, egyéb esetben csak üres fenyegetőzés. :) Az, hogy neki nem tetszik a mostani párod, az ő egyedi szoc problémája.
Semmit nem szabhat meg, menj továbbra is minden alkalommal kapcstartásra, hozd el a gyermeket, és időben vidd vissza. Hajrá!:)
Szerintem féltékenység játszik közre ami picit bennem is volt mert ugye én akartam a gyerek apja lenni de mivel én nem élek vele igy az is többet látja a gyerekem akivel az exem él és szegény gyereknek ő is egy apa de mivel azóta már 3-4 új férfinál tart igy talán én vagyok az egyetlen fix férfi az életébe igaz hogy csak azokra a hétvégékre amikor nálam van.
Most valószinüleg az is benne van hogy a gyerek egy nőt lát velem aki nem az anyja és ha jó lesz a viszonyuk az jó érzés is neki de rossz is.
Ugye én eléggé karakán vagyok de akit magam mellé választok az egy jó ember igy semmi gond nem lesz ebből. Női féltékenység vagy talán az új varázsa mivel nekem 2 év után ez az első sőt nőt nem látot még a gyerek velem
Amúgy tényleg, ezek a dobálózások az egyik fél részéről, ezt illik elosztani 10-el mindig. Mindenki olyan biztos a jogaiban, amikor fenyegetőzik, mint a sicc, de 90%-uk marhaság.
Múltkor itt volt egy kérdés, hogy a lassan szülő kismama félt, mert a palija fenyegette, hogy otthagyja, meg elveszi a gyereket, holott a lakás a nőé. Tisztára be volt rezelve, hogy mi lesz vele, pedig pont, hogy a palija fog koppanni. De mivel ő marha hitelesen fenyegetőzött jó nagy hangon, a másik elhitte neki.
Mondd meg az exnejednek, hogy ha hülyét akar csinálni magából a bíróság előtt, akkor hajrá. Amúgy is COVID van, most senki nem foglalkozik ezzel.
32N
Öregapám se hallott még válási ügyben perújrafelvételről!
Az valami olyan, amikor az adott ügyben vetődik fel olyan új körülmény, ami annak pernek az ítéletét megváltoztathatja.
Ne foglalkozz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!