Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A házasságok milyen arányban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A házasságok milyen arányban végződnek válással? itt is annyi adat van. Valahol azt olvastam hogy 10-bol 6. Igaz lehet ez?

Figyelt kérdés

2020. dec. 8. 09:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
81%

Teljesen reális. A házasság ma csupán egy stációja egy normális kapcsolatnak, nem pedig egy Isten előtt kimondott visszavonhatatlan eskü, amihez egy életen át tartanod (alkalmazkodnod) kell.

Megvolt a romantikus vacsora, meg a közös nyaralás, jöhet a gyűrű. Aztán mindenki tudja, hogy ha nagyon szar lesz, akkor 3, 5, 7 ki tudja hány év múlva vissza lehet csinálni az egészet, és mindenki megy a dolgára.

Ilyen körülmények között egyáltalán nem hihetetlen, hogy a többségük nem marad egyben.

2020. dec. 8. 09:08
 2/15 anonim ***** válasza:
57%

10-ből 6? Simán!

Én igazából azt nem értem, hogy mi a rákért csodálkoznak az emberek, amikor vége lesz.

2020. dec. 8. 09:12
 3/15 anonim ***** válasza:
74%

Magyarorszàg rekord magasan vezet a többi államhoz képest ami a válások arányait illeti.

Fent vannak a hivatalos statisztikàk.

Az oka valoszinüsitem olyasmi lehet hogy nincs következmenye. Azaz ffiak siman elhagynak 3 gyerekes csaladanyàt is es fizetik a havi huszezret és csà.

Más orszagokban szerintem nem megy ilyen simàn csak ugy "kidobni" egy csalàdot

2020. dec. 8. 09:18
 4/15 anonim ***** válasza:
14%

3.-nak.

És kötelező szülni, meg kötelező férjhez menni a nőnek?

2020. dec. 8. 09:22
 5/15 anonim ***** válasza:
48%
Ja mert a ffiakra ez ra van irva hogy 10-20 év a szavatossàga?
2020. dec. 8. 10:07
 6/15 anonim ***** válasza:
69%

Ö is vàllalta azt a csalàdot fele fele arànyban felelösek. Csak nem Mo-n.

C

2020. dec. 8. 10:09
 7/15 anonim ***** válasza:
54%
10-ből 5 az reális
2020. dec. 8. 11:10
 8/15 anonim ***** válasza:
70%
Sajnos reális. Ennyit ér ma az embernek a becsületessége és az adott szava.
2020. dec. 8. 11:43
 9/15 A kérdező kommentje:
csak meglepődtem, nem.vagyok házas, nem is tervezem, csak hat szt latom mindenki csapatja az esküvőket, felveszi kötőjellel a férj nevét a feleség, aztan par ev múlva már nimcd ott a Kovács-... No mindegy is. köszönöm aki válaszolt
2020. dec. 8. 11:44
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Én a '90-es években születtem, de már a szüleink generációjára is jellemző volt a gyakori válás, vagy megrekedés egy mérgező házasságban. Sokan elkapkodják, mert meg akarnak felelni ennek a társadalmi nyomásnak. 30 éves korodra nincs legalább egy gyereked, és nem vagy házas? Minek élsz egyáltalán?

Az már nem érdekel senkit, hogy utána mi történik. A jövőbeli gyerek/ek szívják meg a legjobban a válást, vagy az örökös szülő harcot.

Sokan nem a megfelelő embert választják házastársnak, csak gyorsan megházasodnak, hogy ne lógjanak ki a sorból, mert az ciki. Vagy csak naivan azt hiszik, hogy az esküvő után meseszép életük lesz, de csalódnak a valóságban.

Munkahelyemen van egy csaj, aki a húszas évei végén jár, és már 3x járt jegyben 3 fiúval pár hónap, fél év járás után. Minden alkalommal szétmentek. Akkor gondolhatjátok, hogy mennyire voltak komolyak azok az eljegyzések.

2020. dec. 8. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!