Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A házasságok milyen arányban végződnek válással? itt is annyi adat van. Valahol azt olvastam hogy 10-bol 6. Igaz lehet ez?
Teljesen reális. A házasság ma csupán egy stációja egy normális kapcsolatnak, nem pedig egy Isten előtt kimondott visszavonhatatlan eskü, amihez egy életen át tartanod (alkalmazkodnod) kell.
Megvolt a romantikus vacsora, meg a közös nyaralás, jöhet a gyűrű. Aztán mindenki tudja, hogy ha nagyon szar lesz, akkor 3, 5, 7 ki tudja hány év múlva vissza lehet csinálni az egészet, és mindenki megy a dolgára.
Ilyen körülmények között egyáltalán nem hihetetlen, hogy a többségük nem marad egyben.
10-ből 6? Simán!
Én igazából azt nem értem, hogy mi a rákért csodálkoznak az emberek, amikor vége lesz.
Magyarorszàg rekord magasan vezet a többi államhoz képest ami a válások arányait illeti.
Fent vannak a hivatalos statisztikàk.
Az oka valoszinüsitem olyasmi lehet hogy nincs következmenye. Azaz ffiak siman elhagynak 3 gyerekes csaladanyàt is es fizetik a havi huszezret és csà.
Más orszagokban szerintem nem megy ilyen simàn csak ugy "kidobni" egy csalàdot
3.-nak.
És kötelező szülni, meg kötelező férjhez menni a nőnek?
Ö is vàllalta azt a csalàdot fele fele arànyban felelösek. Csak nem Mo-n.
C
Én a '90-es években születtem, de már a szüleink generációjára is jellemző volt a gyakori válás, vagy megrekedés egy mérgező házasságban. Sokan elkapkodják, mert meg akarnak felelni ennek a társadalmi nyomásnak. 30 éves korodra nincs legalább egy gyereked, és nem vagy házas? Minek élsz egyáltalán?
Az már nem érdekel senkit, hogy utána mi történik. A jövőbeli gyerek/ek szívják meg a legjobban a válást, vagy az örökös szülő harcot.
Sokan nem a megfelelő embert választják házastársnak, csak gyorsan megházasodnak, hogy ne lógjanak ki a sorból, mert az ciki. Vagy csak naivan azt hiszik, hogy az esküvő után meseszép életük lesz, de csalódnak a valóságban.
Munkahelyemen van egy csaj, aki a húszas évei végén jár, és már 3x járt jegyben 3 fiúval pár hónap, fél év járás után. Minden alkalommal szétmentek. Akkor gondolhatjátok, hogy mennyire voltak komolyak azok az eljegyzések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!