Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen körülmények között érdemes elnézni, megbocsájtani a válást?
Figyelt kérdés
Érdemes próbálkozni, ha kiderül, hogy már az esküvő előtt végig csaltak és azóta is?2020. nov. 17. 20:03
1/13 anonim válasza:
Még az emlékeimből is kitörölném.
2/13 anonim válasza:
Mivan? Mit kell egy váláson megbocsájtani?
4/13 anonim válasza:
A megcsalásra gondolsz? De akkor sem tiszta az, mivel érdemes próbálkozni
5/13 anonim válasza:
Nem vagy normális kérdező. A megcsalas sohasem megbocsajthato. A kerdesed tobb mint nonszensz. Értelmezhetetlen.
6/13 A kérdező kommentje:
Elnézést, ideges vagyok, elírtam. "Milyen körülmények között érdemes elnézni, megbocsájtani a megcsalást?". Így már szerintem érthető a másik kérdés is.
2020. nov. 17. 20:29
7/13 anonim válasza:
Hát én semmilyen körülmények között nem bocsájtanám meg. A házasság nem változtat ezen
8/13 anonim válasza:
A megcsalást nem lehet megbocsátani. A válás meg teljesen más kategória
9/13 anonim válasza:
Ha folyamatosan csalt? Ezen mit lehet megbocsátani.
Megbocsátani azt lehet ha valaki egyszer fèlrelép és nagyon megbànta.
Megbocsàtani annak lehet aki bocsànatot kér.
De te úgyis vele maradsz és továbbra is fèlrekúr mert megbocsàtod.
10/13 anonim válasza:
Ha neked belefér egy kapcsolatban, hogy a párod melletted mással is együtt van visszafogadhatod, de nagy valószínűséggel nem változik a jövőben, csak óvatosabb lesz.
Váláson nem értem mit kell megbocsátani, ha valaki elválna tőlem, az a kapcsolat vége, nincs mit megbocsátani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!