Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit szólnátok hozzá ismerkedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok hozzá ismerkedés során a nő még egy házban él az exével?

Figyelt kérdés
Kizárólag anyagi okok miatt, nincs köztünk semmi.
2020. nov. 14. 19:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
31%
Nálunk is ez volt. Még az exemmel éltem a szakítás után, mikor ismerkedtem a jelenlegi barátommal. Alig másfél hónapja voltunk együtt, mikor átköltöztem a jelenlegihez. Már egy hét után szerette volna, de nem voltam ilyen bátor. :D A lakás ügy azóta se oldódott meg, a hitel is közös. Eladni nem szeretné, megvette volna a részem, de közben munkanélküli lett. Ha megvárom, hogy ez rendeződjön, azóta is ott laknék vele. Nekem a magánéletem fontosabb... Októberben volt 1 éve, hogy átköltöztem és nem bántam meg, akármi is lesz a lakással.
2020. nov. 15. 14:17
 12/12 anonim ***** válasza:

Jó kis téma. Volt egy ilyen édeshármasban részem.

A nő és a volt férje nem tudott megegyezni anyagilag és közös házban éltek, volt 1 közös gyerek. A ház jó nagy volt, de a konyhát közösen használták, a fürdő és a háló külön volt. Az elején nem mondott el mindent a nő, finoman szólva egy eszköz voltam, amit akkor nem bántam. az elején jól ment minden, a nővel szuper volt a szex is. Aztán jelentkezett a házra egy vevőjelölt és megalkudtak, költözni kellett. Szóltam haveroknak, segítettek is, talált magának egy jó kis lakást. Aztán a költözés után mondvacsinált indokkal szakított, állítólag beleszeretett egy másik férfiba mellettem miközben pár nap előtte napi 3-4 keféltünk. Ha őszinte lett volna velem akkor nem is lenne ezzel probléma, de sajnos nem volt az.

2020. nov. 16. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!