Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok hozzá ismerkedés során a nő még egy házban él az exével?
Nekem sem szimpatikus , de az anyagiak nagy úr. Milliós összegekről van szó.
Átmeneti a helyzet.
én is laktam az exemmel 2 évig miután szakítottunk, szintén anyagi okokból mert akkor még egyedül nem tudtam megengedni egy egész albérletet magamnak
aki emiatt rinyál annak magában kell keresni a hibát
Egyiknek sincs pénze kifizetni a másikat plusz van egy hitel is ami közösen van fizetve.
Sajnos jelen helyzetben senki nem akar házat venni .....
#6:
És persze akivel ismerkedsz, majd az neked elnézi, hogy az exedhez jársz haza minden este, egy levegőt szívsz vele, s csak remélhető, hogy nem alszol vele egy szobában, netán egy ágyban, természetesen szigorúan anyagi megfontolásból. Aztán még te oktatod itt ki a másikat empátiából.
Még ennyi hülyét itt GYK-n...
9 A magyar valóság sokszor felülírja a dolgokat ,nekem sem kellemes így. Bar külön szoba és szinte lakrész van, a konyha ami közös használatú.
Én örülnék neki a legjobban ha holnap jönne egy vevő készpénzzel és meg is venné de ez nincs így sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!