Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van itt olyan, aki emiatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki emiatt vált el vagy válna el a párjától?

Figyelt kérdés

Van egy 2.5 éves kisfiunk. Nagyon értelmes, folyékonyan beszél, talán emiatt a férjem gyakran úgy kezeli, mintha legalább már iskolás lenne. Pl. betarthatatlan szabályokkal traktálja: ne ugráljon, lábujjhegyen szaladgáljon, ne beszéljen annyit, hallgasson végig csendben és egyhelyben egy négyéveseknek szóló mesekönyves mesét. A dackorszakos hisztiknél gyakran megragadja, üvöltözik vele, lefogja, arcába kiabál, veréssel fenyegeti és még utána is szídja a füle hallatára. Természetesen igyekszem közbelépni, amire megkapom, hogy aláásom a tekintélyét. Csakhogy a fiunknál tökéletesen beválik a megnyugtatás, megbeszélés, kibékülés "technikája", de szerinte ezzel elkapatom, pedig nem lesz az, amiért a fiunk kivágta a hisztit... Sokszor beszéltem már erről vele. Ha nyugott, meghallgat, majd a következő alkalommal megint így reagál.

Emiatt elég ambivalens érzéseim vannak: hétköznap várom a hétvégét, hogy itthon legyen, de hétvégén mégis azon kapom magam, hogy azt kivánom, bárcsak dolgozni menne.

Szerelmes vagyok a férjembe, de a gyerekünk érdekét is kell néznem, akinek most nagyon rossz példát mutat és aki még kamasz is lesz.

Valaki beadta a válást gyereknevelési nézeteltérések miatt? Jobb lett a helyzet? Attól is tartok, hogy válás esetében nélkülem lesznek kettesben és elszakad a cérna a férjemnél... Vélemények is érdekelnek.

2020. okt. 24. 08:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
14%
*csak mert a fia sem veletlenül lett ilyen mellesleg
2020. okt. 24. 09:48
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem akinek magától nincs igénye javulni, az nem fog változtatni, bárki bármit mondjon, mert ostoba hozzá érzelmi vagy értelmi vonatkozásban.

Megpróbálni azért megpróbálhatod, szerezz szakembert, aki felvilágosítja, de hatni szerintem nem fog.. legalább mindent megpróbáltál, mielőtt válsz. Az én gyerekem ilyenek miatt nem lehet kettesben egy rokonommal sem, kb fél órát, ha töltünk velünk, mind ilyen, csak mellé megy a szidás is, amire én érzékenyebb vagyok, mert abban van egy alázós szándék is, nem csak agresszív.

Nyilván mind kiabálunk néha, de lefogva az arcába ordítani..veréssel fenyegetni, hát az kegyetlen, eléri a 3at, négyet, majd megy a rendes verés..

2020. okt. 24. 09:48
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Enyémnek fele ilyen dolgai sem voltak, mégis nagyon aláásta a házasságunk az, hogy ő nagyon tekintélyelvűen akarta nevelni a gyerekeket és nem tudtuk megbeszélni, annyira más mintákat hoztunk. Hiába toltam pszichológiai könyveket is az orra alá, sőt olvastam fel, meg kértem, menjünk többet társaságba, lásson már hasonkorú gyerekeket, hogy megértse, a miénk is tök normális - akkor mindig jött, hogy őt nem érdekli, mások hogy nevelik a gyerekeiket. Szakemberhez menni pláne esélytelen volt, az szerinte kamu és pénzkidobás.
2020. okt. 29. 06:22
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
A lányunk is 2,5 éves,soha ilyet nem engednék meg a férjemnek. A sírás környékez ha csak arra gondolok szegény kisgyerkőc milyen lelki állapotban lehet az apja közelében ilyenkor. Az biztos hogy nem engedném a közelébe többet a helyedben. Lépj valamit kérlek. Gondolj bele mi lesz ha suliban netán kap egy rosszabb jegyet. Neeee!!
2020. okt. 29. 18:04
 15/15 anonim ***** válasza:

anyam ezert valt el apamtol, mert ha baja volt, idegbeteg modjara uvoltozott velunk, az eredmeny harom lelkiserult szorongo gyerek. ezt ugy kell erteni, hogy 14 evesen a baratnomek elvittek egyszer magukkal nyaralni, rajtuk kivul egy masik csalad is itt volt. a ket ferfi osszeszolalkozott az asztalnal, es en kezdtem el bogni, akinek semmi koze se volt a tortentekhez, csak a mai napig ennyire megvisel ha valaki felemeli a hangjat elottem.

19L

2020. nov. 2. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!