Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért ejtette teherbe az 56...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ejtette teherbe az 56 éves apukám egy 20 éves lányt?

Figyelt kérdés
Teljesen ki vagyunk, anyukám is én is. Apum lelépett egy 20 éves nővel és válni akar. A lány olyan kislány még, az arca is.. én nem jönnék össze vele olyan kis fiatal még, apukám meg teherbe is ejtette... miért kell ez. Mi lesz ebből?
2020. okt. 9. 13:43
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
55%
Cigány a csaj? Azok ilyen igényesek hogy összeállnak a nagyapjukkal is akár,csak dolgozni ne kelljen.
2020. okt. 9. 15:12
 22/34 anonim ***** válasza:
2%
Szerintem a fater jol tette. Gyanitom muter mar nem eleg feszes, meg nem porog ugy a lomposon. Persze az mas kerdes, hogy a dugason felul gyerek is kellett-e oda...
2020. okt. 9. 15:17
 23/34 anonim ***** válasza:
97%
Kapuzarasi panikos apukad, mekkorat fog szivni, de o ezt meg nem tudja. Hehe
2020. okt. 9. 15:18
 24/34 anonim ***** válasza:
89%
#20: rengeteg példa van rá. Legközelebbi példa a nővérem. Nettó 800 körül keres, mint gazdasági vezető egy multinal, férje gépészmérnök, olyan 500 körül keres.
2020. okt. 9. 15:24
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

Pár éen belül az a kislány agyilag is felnő, és többé nem lesz szüksége pótapukára. Az idő nem csak a nők felett jár el, és egy huszonéves fiatal anya nem akar majd öreget ápolni. Akkor apád egyedül marad majd, mert a régi családjába már nem fog kelleni, az újban pedig a gyerekének lesz fiatal pótapukája, aki viszi majd őt is, meg a gyerek anyját is mindenfelé.

Ez így szokott menni, ennél kisebb korkülönbség esetén is. És nem, nem én vagyok az elhagyott exfeleság. Én a kislány voltam anno a történetben...

2020. okt. 9. 15:41
 26/34 anonim ***** válasza:
97%
Az apád nem hiszem, hogy tervezte a gyereket, átalakult kanos kamasszá a lány mellett. Van ilyen, nemsokára vissza fog kúszni a küszöb alatt.
2020. okt. 9. 15:41
 27/34 anonim ***** válasza:
98%

56 évesen az unokát kellene pelenkazni, nem a gyereket. Sajnos a friss hústól megszédült a faterod.

Ettől függetlenül ez a szüleid házassága, hagyd, hogy ők rendezzék le a dolgaikat.

2020. okt. 9. 16:09
 28/34 anonim ***** válasza:
5%
És akkor aki elmúlt 50, az ne cserélje le se a kocsiját, se a telefonját, se a mosógépét, se a nejét, mert minek erre a kis időre?
2020. okt. 9. 16:12
 29/34 A kérdező kommentje:
Azért az durva lenne.. nem cigány szerencsére...
2020. okt. 9. 16:17
 30/34 anonim ***** válasza:
91%
Sógórnőm férjének az apja 60 körül kattant be és szedett össze egy cigánylányt. Oda is költözött hozzá a putriba. A csaj azóta kétszeresére hízott, bár előtte is teljesen igénytelen volt. Hát ha ez kell a pasiknak. Bár nem tudom mi lesz a sorsa, ha nyugdíjba megy, és már nem hozza a lóvét. Még talán gyerekei is vannak, vagy nem az övéi, csak ott laknak.
2020. okt. 9. 16:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!