Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Engem a pénz nem érdekel....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engem a pénz nem érdekel. Igaz ez ? Feleségemmel külön vagyunk és most volt téma hogyha becsajozom akkor mi lesz pénz ügyben. Én felajánlottam neki havi 1.1 millió forintot hogy ezt garantálom. Nagyon komoly pofavagas volt utána,

Figyelt kérdés

Persze elmondta a pénz nem érdekli .

Most akkor ha 2 gyerekkel havi 1.1et fizet az apa akkor az nagyon gáz ?

2020. szept. 6. 10:05
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
59%
A feleséged hülye picsa, mert őgy bánik veled, mint egy átlagos kispénzű emberrel, pedig köztudott hogy a gazdag pasiknak fejükbe száll a pénz és előbb utóbb ha a nő megöregszik, pipik után akarnak futkosni, na meg van egy csomó elvárásuk a feleséggel hogy iylen meg oylan legyen, de valójában mind ellentmond egymásnak, mert egyszer otthonülős rendes nőt akar aki családcentrikus, máskor karrierista független picsát, harmadszor egy dívát, aki a földig alázza és éppen mikor miylen heppje van. Az az igazság, hogy nincs a nejeddel semmi baj, te vagy az aki most vásárolni akar, csak csajokból. Csak tudod régen ezt úgy csinálták, hogy az urak a kis kurvákat nem vitték haza, hanem csak titokban tartották és cserélgették. A feleséged helyébe rád testálném a két gyereket én meg mennék wellnessezni és helyretenni az önbizalmam vm jó pasival, na meg nekiindulnék vm karriernek is. Leszednélek annyi pénzzel amennyivel tudlak és mind magamra költeném, te meg közködj a ygerekkel, már nem lesz időd csajozni meg pénzed se....
2020. szept. 7. 13:20
 22/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sértődött kommentet ami szerintem nem nekem szólt, de ha itt tartunk...

1. Nem tud leszedni csak annyival hogy pár év alatt eltapsolja.

2. Vállalom a gyerekeket, bár megállapodás volt hogy inkább neki kell mint nekem de leszek az apjuk (igen, ilyen szavakkal beszéltük meg) ez nem okoz gondot.

3. Ha lenne csaj se kéne haza vinnem mert leírom újra, hogy még TE IS megertsd, feleségemmel külön vagyunk = nem együtt élünk már egy ideje. Így nem kell hazavinni, sőt megnyugtatlak hogy bárhová tudok vinni nőt.

De nyugodtan frocsogj tovább mert már hiányzik az otthoni feeling :)

2020. szept. 7. 13:38
 23/31 anonim ***** válasza:
49%
tuti nem vállnék el, miután elvetted a fitalaságomat és még két gyerekkel is piacképtelennél tettél a pasik többségének szemében. Inkább visszaéldesgetnélek magamhoz, a hátad mögött meg revans....
2020. szept. 7. 13:44
 24/31 A kérdező kommentje:

Úgy imádom az ilyen minden részletet nélkülöző nevetséges bosszú terveket, leirnad részletesen hogy hogyan nem válsz el ha a másik fél el akar válni és hogyan veszel revansot.

Mert a terved teljesen jó egy amerikai vígjátékban megállná a helyét de ez itt az elet, ahol a nagy szavak mögött valós tervekre is szükség van.

2020. szept. 7. 14:00
 25/31 anonim ***** válasza:
nem az én férjem vagy, szóval nem nekem kell kitalálni. De az asszony már biztos tudja mi az amivel lehet rád hatni, csak azért nem csinálja, mert ehhez meg kéne alázkodnia. Nyilván csomó olyan dolgo, hogy megdícsérjen a hülyeségedért meg felmagasztaljon szép szavakkal mikor hányni tudna tőled..így szeretlek őgy szeretlek, te vagy a legjobb férj, imádom hogy olyan okos vagy bla bla...meg pár ribis cucc és kész is.
2020. szept. 7. 14:11
 26/31 A kérdező kommentje:

Most bevallom, nem tudom eldönteni azt hogy viccelsz, vagy nem tudsz olvasni.

Leírtam hogy én mentem el nem ő. A feleségem velem akar lenni, a szavaiddal élve már megalazkodott előttem párszor, bár én nem nevezem megalazkodasnak.

De ez alapján az általad elképzelt és felvázolt szituáció kevéssé elképzelhető.

Úgy érzem kicsit gyenge próbálkozás volt reszedrol a témát arra a vágányra terelni hogy igazából én vagyok a szar undorító alak de szerintem probalkozz még, előbb utóbb csak sikerül :)

2020. szept. 7. 16:47
 27/31 anonim ***** válasza:
0%

nem ismerjuk a feleséged így nem mondhatunk pontos választ.

Én magamból kiindulva tudok csak beszélni és attól fugg mennyire lennék buszke vagy odáig a férjemért.

Egyébként irjuk alá elég szép összeg a felajánlásod csak egy a gond: nem bíznék abban hogy sokáig betartanád az igéreted hisz milyen az ember? egy idő után felteszi a kérdést miért tegye és egyszerűen nem fizet többet.

Vannak rizikófaktorok.

2020. szept. 7. 18:16
 28/31 anonim ***** válasza:
67%

Először is, örülj, hogy válasz. Pofám nem lenne elfogadni ennyi pénzt.

Viszont a telek amit örököltél az ok, tiéd, de ami ráépítettél az nem elvileg. Azt írtad a szüleid adták rá a pénz, de van róla ajándékozási, bármilyen papír, bizonyíték, hogy csak Neked adták? Az a baj( mint a nászajándéknál is,) hogy úgy veszi a bíróság, hogy a közös életetekre adták, így közös vagyon. Mondjuk már nem vagyok ebben annyira képben, lehet az új ptk-val változott. Amúgy ha perre mentek ez bírótól függ. Barátnőm is úgy járt, hogy a volt férje szülei adták a házra a pénzt a házasságuk alatt, de szépen lefektetve papíron,hogy csak a fiúknak. (Bírósági dolgozó volt az egyik szülő). Mondjuk az ő házasságukban nem ez okozott gondot, és így is a igazságos, hogy a srác családja pénze volt, ő nem kap semmit a házból.

2020. szept. 10. 13:58
 29/31 anonim ***** válasza:
Ebben ha jol tudom nem valtozott a ptk.
2020. szept. 11. 17:45
 30/31 anonim ***** válasza:
Jogilag az házassagban szerzett vagyon. Tehát kozos. Just saying
2021. jan. 1. 18:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!