Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem a pénz nem érdekel. Igaz ez ? Feleségemmel külön vagyunk és most volt téma hogyha becsajozom akkor mi lesz pénz ügyben. Én felajánlottam neki havi 1.1 millió forintot hogy ezt garantálom. Nagyon komoly pofavagas volt utána,
Persze elmondta a pénz nem érdekli .
Most akkor ha 2 gyerekkel havi 1.1et fizet az apa akkor az nagyon gáz ?
Nem a baleksag amiről szó van, én ajánlottam ezt a konstrukciót fel, a gyerekek jó helyre járnak suliba, az is drága, nem akarom hogy ne így legyen, ez ennyibe kerül. És ez így kell is. De az, amikor erre a tételre valaki arcokat vág majd előadást tart arról, hogy neki a pénz nem számít, meg nem érdekes a kettőt nehéz volt osszetenni gondoltam rákérdezek mert kíváncsi vagyok a véleményekre, hogy most én vagyok eltevedve vagy ő.
A bíróság nem itelne meg ennyit neki de messze nem ez a lényeg.
A feleséged egy pénzéhes dög. Próbálna egyszer megélni mondjuk havi 200 ezerből egyedül. Akkor megnézném milyen pofákat vágna.
Sajnos a vagyon azon részének a fele, amit azután szereztél, hogy összeházasodtatok, az az övé lesz. Az 5 lakásból mennyi lett azután a tiéd, hogy házasok lettetek? Na azoknak a fele az övé. Ugyanígy a számlákon lévő pénz fele is, stb.
Én biztos hogy nem adnék ennyi pénzt.Azért hogy az ex luxus an éljen míg te annyit dolgozol, dolgoztál érte.
A gyereket lehet támogatni, fizetni a sulit tábort,ruhák.In kább félretenném a pénzt mert bármikor beüthet valami és az ex majd akkor ugyan nem fog segíteni csak követelőzni.
Mindezt Anyukaként mondom...
15 nek igaza van.
Felszedtel egy fiatal kiscsajt, aki nem unalmas, erre a feleség beragott?
Igaza van, egyébként.
Hmm a telek orokseg az a tied de a felepitmenyt mar a hazassag ideje alatt epult igy annak fele az ove.
Az h o mit hozott a kapcsolatba annak a fele a tied vagyis 1milla adossag. Leven nem kotottetek szerzodes a kifizetesere.
Ha nekem a ferjem ilyen ajanlatott tenne en is huznam a szam mert nem elvalni akarok hanem vele maradni! Ez ugy ereznem h ezzel az osszeggel kvazi lefizetni akar.
Gondolom reszedrol van mar valami 20as csaj a kepben amiert bontanad a kapcsolatot a felesegeddel.
Azért ne feltsetek a telek az örökség volt de szüleim 80 évesen is jól keresnek :):):) és ők adnak örökké nekem kolcson.
Értem hogy a házas ember eleve hülye is, de azért gondolkodtam.
Tud valamennyit vinni de nem annyit hogy igazán számítson, így a bíróságtól se felek, erre már számítottam mert számítani kell rá sajnos.
Mindenesetre a válaszokból azt szurom le hogy nem hülye vagyok hanem ez azért elég nagy összeg. Persze tudtam is, csak úgymond költői kérdés volt, de azért megerősítette azt amit tudtam .
17: nem szedtem fel senkit, azét vagyunk már így is külön mert nem éreztem magam jól a házasságomban.
Nem véletlen írtam a kérdésben hogy attól fél hogy majd becsajozom akkor neki kevesebb jut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!