Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férjem nem fizet gyerektartást, jöhetnek az én házamba foglalni?
Mielőtt elítéltek: annak a két gyereknek mindene megvan, el vannak kényeztetve, az új apukájuk havonta viszi őket programokra, anyukának nem kell dolgoznia, mert két lakást ad ki, és a passzív jövedelme több, mint a mi bevételünk.
Viszont papíron csak ápolásit kap az apja után.
Mikor a cégnél kiderült, hogy terhes vagyok, nem hosszabbították meg a szerződésem, és két hónap hiányzott a GYEDhez.
A férjemnek meg hitele van, a gyerektartással együtt a fizuja felét vonták. Csak autóval tud dolgozni járni, szóval felmondott és elment feketén dolgozni.
Ez volt két hónapja. Pénteken kaptunk egy levelet, hogy anyuka közjegyzőn keresztül követeli az elmaradt gyerektartást.
Amit nem is költ el, hanem kötvénybe tesz a gyerekeknek.
Mi meg tápszert is alig tudunk venni a nyolc hónapos lányunknak!
Igazából csak meg van sértődve, mert kijelentettem, hogy akkor jöhetnek az én házamba a gyerekek, ha megneveli őket, mert finnyáskodnak, követelőznek ( tavaly nyáron az volt az utolsó húzása a 13 évesnek, hogy kijelentette, hogy ők most jöttek az olasz tengerpartról, mi nem egy sz..ros strandra nem bírjuk vinni őket, meg pizzázás helyett darakása a vacsora, amit felesben főzök vízzel) segíteni se voltak hajlandóak, mert ők mosogatógéphez, szárítógéphez meg robotporszívóhoz szoktak.
A férjem a kocsiját három hónapja a nevemre íratta, szóval azt nem tudják vinni.
Néhányan akkora süldő dumát leejtenek, hogy vicc (az apai gyed-et kivéve).
Én sajnálom, hogy pici babával ilyen nehéz helyzetben vagytok. Ha anyuci ennyire fenyegetőzött a behajtással, akkor rá is rá kéne nézni. Gondolom bejelentett állás nélkül nevelni a gyerekeket nem éppen biztonságos, ha az új fa$zi talál egy másik nőt, akkor repül a gyerekekkel együtt. Na akkor lenne koppanás. Ezen nem gondolkodik egy válaszoló sem, hogy milyen felelőtlen az anyuka??
Remélem megoldódott a helyzetetek, nagyon sajnálom a piciteket. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!