Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik szülőnek ítélik a gyereket nagyobb valószínűséggel?
9 és 11 évesek. Mindkét szülő intelligens,nem agresszív,szerető szülő. Az apa jövedelme jóval magasabb,a lakás nagyobb tulajdoni hányada is az ő nevén van. Így az anyának kell elköltöznie,viszont az ő jövedelme és a lakásból kifizetett része sem teszi lehetővé egy saját ingatlan vásárlását. A gyermekek (mint a legtöbb gyermek) az anyához kötődik jobban,de jó a kapcsolatuk az apával is.
Számít-e esetleg,hogy az apa munkavállalás céljából több,mint fél évig másik városban lakott?
Illetve számít-e,hogy az anyának még a válás kimondása előtt másik kapcsolata lett?
6.-nál a pont. Miért akarod te a gyerekeket? Eddig nem volt jó nekik az anyjukkal?
Gondolom jól elvannak az anyjukkal, ha te fél évig más városban laktál.
A gyerekek érdekeit nézd ne a sajátodat.
Az meg senkit nem fog érdekelni a bíróságon hogy a nejednek volt pasija amikor még házasok voltatok, ugyanis törvény nem tiltja.
Hidd el, egy apa nem tudja azt az érzelmi biztonságot nyújtani mint az anya. Ne harcolj, fogadd el ezt a tényt, a gyerekeknek az a legjobb.
Utso, mert az hogy mással volt a nő, annak semmi köze ahhoz hogy ne nála lennének a gyerekek. Az hogy félrement, senkit nem fog érdekelni a bíróságon. Nem ettől rossz anya egy anya, az apa viszont nem is lakott velük fél évig. Megint senkit sem fog érdekelni hogy ezt a gyerekekért tette, hanem az fontos, hogy kevesebb kontaktja volt így a gyerekeivel, tehát nem kötődnek hozzá annyira mint az anyjukhoz.
Amúgy meg miért ne lehetett volna pasija a nőnek? Az ugyanúgy hozzá tartozik hogy kiegyensúlyozott anyjuk legyen a gyerekeinek. Az mitől jobb ha a templomba megy a nő misére, akkor sincs a gyerekeivel, és nem is kell hogy nullahuszonnégyben a gyerekei nyakán legyen, az a legártalmasabb a gyerekekre nézve.
Na de akkor csak csinált valamit, ha fürdetett, szülőire járt, meg mellette dolgozott.
Én is anya vagyok, pici gyerekkel. Én dolgozom is, mégis ellátom a gyereket. A férjem is rengeteget foglalkozik vele, ő is dolgozik.
Ha nem dolgoznék, akkor neki többet kellene, tehát én többet lennék a gyerekkel.
Ne ostorozd magad, nem az a megoldás, hogy új f**zra ugrunk.
16# nem könnyűvérű, hanem szerelmes lett. Az jobb lett volna ha a ferjével kefél, miközben undorodik már tőle???
Csak úgy csinál mintha élvezné, csak mert ő tartja el őket??
És a férj? Milyen férj az olyan, akit nem érdekel hogy szeretik e, élvezi e a nő vele, csak had dugja meg?
Lehet hogy neked mindegy hogy ki fekszik alattad.
Egy nő viszont csak érzelemből kefél. Innentől kezdve nem ribi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!