Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Melyik szülőnek ítélik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik szülőnek ítélik a gyereket nagyobb valószínűséggel?

Figyelt kérdés

9 és 11 évesek. Mindkét szülő intelligens,nem agresszív,szerető szülő. Az apa jövedelme jóval magasabb,a lakás nagyobb tulajdoni hányada is az ő nevén van. Így az anyának kell elköltöznie,viszont az ő jövedelme és a lakásból kifizetett része sem teszi lehetővé egy saját ingatlan vásárlását. A gyermekek (mint a legtöbb gyermek) az anyához kötődik jobban,de jó a kapcsolatuk az apával is.

Számít-e esetleg,hogy az apa munkavállalás céljából több,mint fél évig másik városban lakott?

Illetve számít-e,hogy az anyának még a válás kimondása előtt másik kapcsolata lett?

2020. aug. 2. 06:59
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
46%

6.-nál a pont. Miért akarod te a gyerekeket? Eddig nem volt jó nekik az anyjukkal?

Gondolom jól elvannak az anyjukkal, ha te fél évig más városban laktál.

A gyerekek érdekeit nézd ne a sajátodat.

Az meg senkit nem fog érdekelni a bíróságon hogy a nejednek volt pasija amikor még házasok voltatok, ugyanis törvény nem tiltja.

Hidd el, egy apa nem tudja azt az érzelmi biztonságot nyújtani mint az anya. Ne harcolj, fogadd el ezt a tényt, a gyerekeknek az a legjobb.

2020. aug. 2. 11:52
 12/32 anonim ***** válasza:
93%
Szóval jól megy a szekér, de ennek ellenére te maradsz a házban, és ennyi év házasság után engeded a feleségedet a gyerekeiddel albérletbe menni havi 200e-ből. Gondolom neked volt időd karriert építeni, ameddig ő a gyerekeidet nevelte és ezt most lenne pofád kihasználni. Gratulálok.
2020. aug. 2. 12:26
 13/32 anonim ***** válasza:
8%
Szerintem az anyát sem kell félteni ha a gyerekek mellett volt ideje bepasizni, míg a kérdező gürizett, hogy eltartsa őket.
2020. aug. 2. 12:35
 14/32 anonim ***** válasza:
14%
Pont ezt akartam mondani, hogy a kérdező szeretné a gyerekeket, erre nekiugrotok, hogy biztos, hogy ki akar cseszni az anyjukkal. Holott a nő ment félre. Akkor miért nem a gyerekekkel volt, amikor másnak terpesztett?
2020. aug. 2. 13:52
 15/32 anonim ***** válasza:
48%

Utso, mert az hogy mással volt a nő, annak semmi köze ahhoz hogy ne nála lennének a gyerekek. Az hogy félrement, senkit nem fog érdekelni a bíróságon. Nem ettől rossz anya egy anya, az apa viszont nem is lakott velük fél évig. Megint senkit sem fog érdekelni hogy ezt a gyerekekért tette, hanem az fontos, hogy kevesebb kontaktja volt így a gyerekeivel, tehát nem kötődnek hozzá annyira mint az anyjukhoz.

Amúgy meg miért ne lehetett volna pasija a nőnek? Az ugyanúgy hozzá tartozik hogy kiegyensúlyozott anyjuk legyen a gyerekeinek. Az mitől jobb ha a templomba megy a nő misére, akkor sincs a gyerekeivel, és nem is kell hogy nullahuszonnégyben a gyerekei nyakán legyen, az a legártalmasabb a gyerekekre nézve.

2020. aug. 2. 14:17
 16/32 anonim ***** válasza:
7%
17,azért nem csak ők. Én is nő vagyok, és gyűlölöm az ilyen nőket, mert ezek alapján ítélnek meg minket.
2020. aug. 2. 14:26
 17/32 A kérdező kommentje:
A feleség akart válni,mert éveken keresztül nem tudta megbeszélni a problémáikat a férjjel,amivel az apa is egyetért és igazat ad neki. Minden feladat az anyára hárult (az apa pl. sosem főzött vagy ment boltba), viszont járt szülői értekezletre,játszott a gyerekekkel,fürdette őket,stb.
2020. aug. 2. 14:26
 18/32 anonim ***** válasza:
26%

Na de akkor csak csinált valamit, ha fürdetett, szülőire járt, meg mellette dolgozott.

Én is anya vagyok, pici gyerekkel. Én dolgozom is, mégis ellátom a gyereket. A férjem is rengeteget foglalkozik vele, ő is dolgozik.

Ha nem dolgoznék, akkor neki többet kellene, tehát én többet lennék a gyerekkel.

Ne ostorozd magad, nem az a megoldás, hogy új f**zra ugrunk.

2020. aug. 2. 14:30
 19/32 anonim ***** válasza:
57%

16# nem könnyűvérű, hanem szerelmes lett. Az jobb lett volna ha a ferjével kefél, miközben undorodik már tőle???

Csak úgy csinál mintha élvezné, csak mert ő tartja el őket??

És a férj? Milyen férj az olyan, akit nem érdekel hogy szeretik e, élvezi e a nő vele, csak had dugja meg?

Lehet hogy neked mindegy hogy ki fekszik alattad.

Egy nő viszont csak érzelemből kefél. Innentől kezdve nem ribi.

2020. aug. 2. 14:51
 20/32 anonim ***** válasza:
16%
#21 Szóval a nőnek szabad félrekefélni, mert az úgyis a férfi hibája. De gondolom, ha a férfi csalja meg a nőt, akkor az egy utolsó szemét disznó.
2020. aug. 2. 19:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!