Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nálatok válóok lenne?
Férfiként mondom, hogy vannak olyan férfiak, akiket nem vonz az otthon melege, nem otthonülő fajta. De ez általában látszik már az elején, összeköltözéskor.
Hogy a te férjed ilyen-e, azt neked kell tudnod.Mi nem ismerjük, így itt csak dobálózunk a tanácsokkal, de igazán mi sem tudjuk, hogy elválj-e.
Hallottam már idős férfitől olyat, hogy amíg kicsik voltak a gyerekei, fontosabbak voltak az ivócimborák a kocsmában. Így nőttek fel, és egyszer csak megundorodott magától. Soha többé be nem tette a lábát a kocsmába, élete legnagyobb hibájának tartja a mai napig, hogy elhanyagolta a családot. Olyan is van, hogy két munkahelyen dolgozik, csak ne kelljen otthon maradni a családdal, aztán elmegy külföldre dolgozni, az asszony válni akar, a férfi nem.
Így látatlanban azt gondolom, le kell ülni egy-két nagy beszélgetésre, aztán ha végképp nem változik, max. bedobod a válás témát. Hátha észbe kap. Viszont az otthoni házimunkát ne nagyon akard ráerőltetni. Segítsen, de ne ő legyen a mosogató, teregető apuka, ha már egyszer -gondolom-olyan munkát végez napközben, amit te nem tudnál elvégezni.
Nálunk is hasonló volt, csak ő valóban dolgozott. Munkaideje sosem volt, elment reggel és jött amikor jött. Egy idő után már nem vártuk egyáltalán, kialakult a gyerekekkel a napirendünk, ugyanúgy lefeküdtem aludni ha otthon volt , ha nem. Már nem kértem, hogy jöjjön az óvodai/iskolai rendezvényekre, hogy vigye el a gyereket az orvoshoz..stb. Mindent megoldottam, aztán persze így szépen el is távolodtunk, végül elváltunk.
Szóval vagy nagyon komolyan próbáld ezt vele megbeszélni, vagy valószínűleg lejuttok idáig ti is.
Ha van egy 4 éves közös gyereketek, én még próbálkoznék.
Próbáld újra elcsábítani! Kínálj neki valami olyat, amiért ő maga akar majd korábban hazaérni! ;)
Tudom, hogy nehéz, és ehhez van a legkevesebb kedved, de erőszakkal, kérleléssel szerintem ilyen helyzetben nem lehet előbbre jutni, válni meg nem akarnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!