Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált Hölgyek! Mi volt a válóok?
Megcsalt, átvert, hazudozott.
33N
Na, akkor egy kis változatosság: ellustult.
Az elején simán ment a fifti-fifti házimunkában, aztán az első gyereknél szép lassan rámmaradt minden. Egy nagy kertesházban, rohadt nagy telekkel.
A második gyerek után viszont egyre nehezebb lett. A nagy álomgyerek volt, kevés sírás, dac stb, a kicsi meg bepótolta. 2-4 évesek voltak, amikor mindemellé vállalkozást indítottam (mani-pedi házhoz) és kezdtem összeomlani.
Hiába kértem szépen, hogy a szennyesét tegye legalább a helyére, ha a szobában eszik, vigyen tálcát, meg hozza ki (tulajdonképpen arra kértem, ne csináljon nekem plusz munkát) le volt tojva.
Végül egy négy hetes továbbképzésnél borult a bili. Illetve utána.
Akkortájt többször mondam neki, hogy a váláson gondolkozom.
Felutaztam Pestre gyógyped képzésre, vittem a gyerekeket is, nagynénémnél laktunk (gyesen volt, vállalta a gyerekeket, míg órán voltam)
Egyszer jött fel, utánna nem ért rá. Egy hónap után mentünk haza, és az a látvány fogadott, hogy a házam egy putri.
Az utolsó mosás még a gépben rohadt. Sz..rcsíkok a vécén. Cigifüst. Penész a mosogatóban és a szobában felejtett tányérokon. Retek mindenhol.
Aznap este elzavartam, és egész éjjel takarítottam meg szellőztettem, hogy lakható szintre hozzam fel a lakást.
(Hozzáteszem, nem vagyok rendmániás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!