Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A feleségem megcsalt, társkere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem megcsalt, társkeresőn összeszedett valakit akivel randizgattak majd viszonyuk lett. 1 éves gyerekünk van. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
A mesében nincs ilyen... Voltak gyanús jelek, de nem gondoltam volna hogy a baba mellett van ideje pasizni.
2020. júl. 11. 23:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
89%

Én megkérdezném tőle hogy, ha valamiben nem feleltem meg az igényeinek, akkor miért nem beszéltünk róla előbb vagy próbáltuk megoldani.

Egy éves gyerek..az esetek többségében ez még nem évtizedes unott házasság..

Szóval ha az elején ennyi a kommunikáció, akkor mire lehet számítani később?

Másrészt egy éves gyerek mellől eljárkálni...

kicsit az az érzésem hogy ez a nő mindig is ilyen volt, csak talán neked nem tűnt fel

2020. júl. 12. 05:29
 12/14 anonim ***** válasza:
86%
Èn fèrjemről egy kèpet találtam email piszkozatban a nemi szervèről , úgy hogy 12 órázott vidèken .indig fárdtnak tűntbèn persze háztartás gyerekek , egyèbb körülmènyek miatt eggyütt kellett maradni de utálom azóta ès úgy èlünk mint a lakó társak
2020. júl. 12. 06:04
 13/14 anonim ***** válasza:
11%
Tedd féltékennyé velem:)
2020. júl. 12. 06:24
 14/14 anonim ***** válasza:
Mindig is bántai fog a dolog, így szerintem nincs értelme folytatnod vele! Az én exem is furán viselkedett a szülés után, az első évben szinte nem is volt szex, miközben a szülés előtt meg többnyire ő bulizta ki, ennyire meg nemhiszem, hogy változna bárki is. 3 mászakban dolgozom, és ugyan soha nem tudtam kideríteni, de nem tartom kizártnak, hogy volt valakije. Főleg mert mikor szétmentünk, viszont még itt lakott, akkor elég hamar odadobta magát az egyik volt osztálytársamnak.
2020. júl. 12. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!