Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás után mindenki megkattan?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás után mindenki megkattan? Vagy ez mire jó? Irigység?

Figyelt kérdés
Három barátunk is elvált és válás után ami megy az szanalom.Folyamatos apa elleni hangolas ,soha semmit nem csinal jól az apa ha nála van a gyerek.(természetesen van új párja lehet ez a baj).Miért csináljak ezt nők? Mire jó? Nem könnyebb neki,hogy apuka is kiveszi a részét a nevelesbol,elviszi nyaralni,és anyukának is van szabadideje? Nyaralni voltunk a férjem barátjával és új élettársával meg a gyerekekkel ,Anyuka napi 8 10 hívást elengedett,mit ettél most hol vagytok?? Stb.Es persze nem a gyerek telefonján hívta ,hanem a baratunken.Az új párja csak nevet ezen,de én már komolyan nem értettem ,hogy egy 13 éves gyereket miért kell napi 8 felhívni ???? Ugyanez a másik barátainknal is ,nem jöhetett el a kislány nyaralni de okot nem tudott mondani az anyukája....Csak O pont akkor vinné,és ha másik hétre tettük volna akkor pont akkor mamánál van a gyerek..Ott is természetesen új pár van.A munkahelyemen is a nők akik elváltak az exuket szapuljak,meg az új párt....Pl az egyik azért nem akarja engedni a fiait mert este lefekvés után az egyik gyerek látta apját és a párját csókolózni a kertben 🤔😂És hogy képzelik ezt amikor ott vannak a gyerekek.........? Persze velem erről nem tudnak beszélni mert én nem állok bele ebbe a rosszindulatú pletykába és mindig azt mondom neki ,hogy nem kéne azzal foglalkozni mit csinál az exe hanem amíg a gyerekek jól érzik ott magukat és nem történik semmi baj,hadd menjenek,inkább használja ki azt az időt kikapcsolódni ismerkedni.Valas után mindenki megkattan?Eddig egy ismerősünk van aki normálisan áll az új párhoz,és ők ketten beszelik le a lathatast.Nekem ez a normális nem ez az ellenségeskedés....
2020. júl. 7. 12:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen, sokan megkattanak. Férfiak és nők is. Ez a viselkedés nem csak a nőkre jellemző, van férfi is aki ugyanilyen gyerekesen viselkedik válás után.

Meg természetesen olyan is van, hogy egyáltalán nincs a gyerek a külön élő szülő ellen hangolva, mégis könnyebb ezzel takarózni, mint felismerni a gyerekkel való kapcsolatában a valós problémákat.

Kívülállóként nem lehet objektíven megítélni ezeket a helyzeteket, mert jellemzően csak ez egyik fél álláspontját ismerik, aki rendszerint csak azokat az információkat közli, amivel saját magát jó színben tünteti fel.

2020. júl. 7. 13:31
 2/14 anonim ***** válasza:
70%

Én nem, és nem is jönnék össze olyan pasival aki az exét szidja nekem feszt. Ezzel a saját rossz választásáról tesz tanúbizonyságot. Én is elváltam, de kulturáltan tettük, minden alkalmat megadok neki, hogy a gyerekkel legyen (mivel külföldön él, ritkán tud jönni, de jöhet hozzánk meg minden.) Sőt, mivel a nagyszülők sem magyarok, viszem hozzájuk kb két évente a gyereket. Ők is jöhetnének hozzánk bármikor, de nekik fura az ex menyükhöz jönni, hát legyen.

Nekem a lányom az első és az ő boldogsága és ezt nem fogom azzal elrontani, hogy áskálódom az apja ellen.

2020. júl. 7. 14:27
 3/14 A kérdező kommentje:
Kedves első amikor a gyerek mondja ,hogy ajjj elég van mert anyuka mindig azt mondja meg ezt mondja apa új barátnőjére..... Akkor valószínűleg nem hergeli ugye?
2020. júl. 7. 15:07
 4/14 A kérdező kommentje:
Elege *
2020. júl. 7. 15:08
 5/14 anonim ***** válasza:
77%
Kedves kérdező. Légyszives olvasd el a teljes hozzászólásom, akkor nem írsz olyat, amit nem állítottam. Köszönöm.
2020. júl. 7. 15:09
 6/14 anonim ***** válasza:
85%
Te is lehetsz még elvált, és nem tudhatod, hogy viselkedsz majd. Egyébként nem értem, miért a nőkre hegyezed ezt ki, miért nem említed az apukákat, akik otthagyják a gyerekeket és az összes felelősséget az anyukának, gyerektartást nem fizetnek, az új nőnek meg mindent megvesznek. Aztán amikor havonta egyszer látni akarják a gyereket, és anyuka nem ugrik egyből, akkor balhéznak, fenyegetnek, mert nekik jogaik vannak. Mindkét oldal hibás ilyenkor. Gondolom te vagy az új nő, ezért szidod most az exeket, és fölényeskedsz. Látod ezért jó gyerektelen férfivel összejönni, akkor nem esz folyton az ideg az gyerek meg az ex miatt.
2020. júl. 7. 15:26
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

"Pl az egyik azért nem akarja engedni a fiait mert este lefekvés után az egyik gyerek látta apját és a párját csókolózni a kertben 🤔😂"

Lehet, hogy te ezen röhögsz, de egy gyereknek, akinek elváltak a szülei, sérült a lelke, annak lehet hogy megrázó azt látni, hogy az apja egy másik nőt nyal-fal. Főleg az elején. Aztán majd megszokja, elfogadja, de ettől még eshet rosszul. Mondom ezt úgy, hogy én vagyok az új feleség, és a férjem fia 7 éves volt, mikor összejöttünk. És igen, őt ez az elején zavarta, össze volt zavarodva, de szerencsére elmondta, és jobban figyeltünk utána. Azóta eltelt 10 év, és jó a viszonyom vele, de oda kell figyelni az ilyen dolgokra. Sajnos a legtöbb új nő riválist, konkurenciát lát a gyerekben, mert ő nem kap elég figyelmet így, és nem érdekli az, hogy a gyerek mit érez. Apuka meg általában két tűz közé kerül, és inkább a nőnek kedvez, mert különben puncimegvonás van.

2020. júl. 7. 16:17
 8/14 A kérdező kommentje:
Azért mondom mert itt ismerjük és látjuk ,tudjuk ,hogy fizet bármikor ugrik az apuka ha anyukának dolga van.Es mégis... Egyértelmű volt már a kérdésnek,hogy majd a hasonló anyukák megtámadnak 😂😂😂Mindig lesz magyarázat arra miért cseszteti az exet és új párt....És milyen érdekes ,hogy akiket írok nincsenek kapcsolatban,vagy csak egy éjszakás urutesekre használják.Ez is véletlen biztos,és nem irigyek az is tuti....
2020. júl. 7. 16:28
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

"Persze velem erről nem tudnak beszélni mert én nem állok bele ebbe a rosszindulatú pletykába és mindig azt mondom neki ,hogy nem kéne azzal foglalkozni mit csinál az exe"

Erre idejössz egy névtelen fórumra, és rosszindulatúan pletykálkodsz arról, hogy kinek mit csinál az exe. Neked miért kell foglalkozni azzal, hogy más emberek exei mit csinálnak? Miben érint ez téged? Boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatban élsz, és idejössz szidni tőled független emberek exeit. Vajon miért?

2020. júl. 7. 17:47
 10/14 A kérdező kommentje:
Mert nem értem miért ilyenek.... Irigység? Hogy a párjuk tovább lépett,mással boldogabb.Biztosan így van.🙂😛
2020. júl. 7. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!