Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Tényleg ilyen gonosz lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen gonosz lesz egymással két ember amikor válásra kerül a sor?

Figyelt kérdés

Más is vált már el úgy, hogy előtte nagyon szerették egymást, aztán elromlottak a dolgok, eldöntöttétek, hogy váltok, és azalatt úgy beszélt az egyik a másikról, mintha a legnagyobb ellensége lenne? Tényleg ennyire nem marad semmi a régi szeretetből, hogy legalább ne verjük bele a másikat a betonba a régi idők emlékére? Tényleg képesek az emberek ordas hazugságokat állítani a másikról, csak, hogy magát jó színben tüntesse fel?

Másnak is ilyen borzasztó fájdalmas érzés volt, hogy remeg a kéz, görcsben a gyomor, alig tudsz enni, aludni, és folyton sírnál, annyira rosszul esnek a bántó és hazug szavak? És főleg az, hogy a másikban már a nyomát se látod semmilyen szeretetnek, csak az ellenséget látja benned, hiába próbálsz benne keresni egy kis maradék emberséget.

Én most úgy érzem, egy világ dőlt össze bennem, annyi bántó és igaztalan dolgot hallottam tőle. Egyszerűen fel sem tudom fogni. Kijöttem a teremből és úgy éreztem összedőlt a világ, annyira rosszul esett.

2020. júl. 6. 20:24
 1/9 anonim ***** válasza:
84%

Igen, sajnos épp ugyanebben vagyok. Sosem gondoltam volna. Azt érzem, nem tudtam, kivel éltem 20 évig, és a gyerek is célpont lett sajnos. Értetlenül állok a dolog előtt, de sok ilyet hallom mostanság, ez általános. Nála új nő van, gondolom, befolyással van rá.

Kitartást neked. Lépj túl rajta, ne vegyél mindent magadra, amit mond. Könnyebb lesz majd. 🙂

2020. júl. 6. 20:38
 2/9 anonim ***** válasza:
98%
Mi nem voltunk így. Fájdalmas volt, de teljesen korrektek voltunk egymással. Mai napig jó barátok vagyunk, a gyerek miatt ez fontos is.
2020. júl. 6. 20:52
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ha még négyszemközt mondta volna ezeket a dolgokat, de hát egy rakás vadidegen ember előtt történt. Borzasztó fájdalmas, akkora nagy csalódás ez az egész. Próbáltam utána vele beszélni, de nem akart, semmi emberséget nem látok már benne irányomba. És az a sok hazugság...és láttam rajta, hogy tudja ő is, én is, hogy nem igaz, de a saját érdekében akkor is kimondta. Egy idő után már csak néztem magam elé, mintha ott se lennék, legszívesebben kifutottam volna a világból, hogy mindent elfelejtsek, hogy ez a borzalom ne legyen valóság.
2020. júl. 6. 20:52
 4/9 anonim ***** válasza:
87%
A váló ember a lelke mélyén általában először személyes kudarcnak és veszteségnek éli meg a válást. Az ebből fakadó szenvedés egyik kezelési módja a valóságtorzítás: befeketíti saját maga számára a társát, elhiteti még saját magával is, hogy ő nem tehet semmiről és hogy a másik volt hibás mindenben, meg egyébként is egy értéktelen ember, akiért nem kár. Ezt a stratégiát alkalmazza most a volt társad is. Az egész hazugsághalmaz csak őróla, a saját önfelmentéséről szól, nem pedig terólad, ez a lényeg. Ezt tudatosítsd magadban.
2020. júl. 6. 21:31
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Az ilyen új nő új pasi van és befolyásolja dumát engedjetek el.Ha valaki szeret bár barátilag is nem lehet befolyásolni.Ez egy jó kifogás a 3 terelni azt amit igazából az exed csinál.Pl nálunk mindig én mondom a páromnak,hogy legyen normális az exevel.Annyira utálja a sok kavarasa miatt,hogy megtudná szerintem folytatni.😬Én azt gondolom ,hogy ahol már ez van ott valami kiváltotta a másikból ezt az utalatot.
2020. júl. 6. 23:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Erősítsd magad, lesz ez még rosszabb is, ha így indult. Tudom, hogy könnyű mondani, de az is tudom, mennyire nehéz végigjárni azt az utat, amíg végül elérsz oda, hogy le tudod magasról sz*rni az egészet. Nekem több év volt, sokszor azt hittem belepusztulok a sok összehordott hazugságba, a nyilvános megalázásokba, hamisan előadott történetekbe. Persze, bizonyítsd az ellenkezőjét, mondják sokan. De azt hogyan bizonyítod, hogy márpedig igenis bántott a 4 fal között? Márpedig igenis alázott, lenézett, sz*rba sem vett, lábtörlőnek használt? Hogyan bizonyítod, ha ezeket az elszenvedő alanyon kívül senki sem tudta? Veszett fejsze. Lelkierőt kívánok, abból nagyon sokat.
2020. júl. 7. 09:39
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Érdekes mindenkitől azt hallani,hogy válás után az exfeleseg mennyire keresztbe tesz főleg a gyerekkel ,látogatással stb.Aztan meg csodálkozik,ha eldurvul a buli és netalán nem hagyja a csávó magát.Lattam már hasonló sztorit ,addig tomkodte a gyerek fejét a pasi és a az új párja ellen amíg szépen majdnem elvesztette a gyereket.Normalisan válni lehet,de oda két ember kell, legtöbbször sértettség vezérli valamelyik felét ,főleg aki egyedül maradt mert elhagyták ,megcsaltak.Ugyved barátnőm mesélt érdekes történeteket,hogy minden mindegy volt csak tönkre tenni az embert ha már elhagyta.
2020. júl. 7. 12:46
 8/9 A kérdező kommentje:

7

Nincs gyerek, nem hagytak el, másik nő sincs. Azért köszi a releváns hozzászólást.

2020. júl. 7. 12:54
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Hogy kicsit jobban érezd magad...

Nem te voltál a teremben egyedül, aki tudta, hogy hazudik.

Sok ilyet láttak már válóperes tárgyaláson. Szóval legalább ezért ne érezd magad rosszul.

Aki nagyon vagdalkozik, meg vádaskodik ott azért kilóg a lóláb..

Nem beszélve arról, hogy saját magát köpi szembe az aki így viselkedik a volt párjával. Nem téged minősített ez elsősorban, Hanem ő saját magát.

Szóval ne edd magad rajta, a többség tisztában van vele, hogy pont az ilyeneknek van a legkevésbé igazuk.

2020. júl. 15. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!