Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Vacillál a szerető és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vacillál a szerető és a gyerek között. Szerintetek ez nem fura?

Figyelt kérdés

Nem, nem én vagyok a szerető. Leginkább az öcsém pszichológusa lassacskán. A házasságuk tönkrement miután a sógornőm megcsalta. Akkor kicsit padlóra került lelkileg, depressziós lett. Nem váltak el.

Egyszer csak kigyógyult a depresszióból, ami mint kiderült egy szeretőnek köszönhető. Mivel lassan már nyílt házasságban élnek (a felesége sok mindenkivel “jóban van” a munkahelyén) az öcsém bűntudat nélkül folytatta a szeretői viszonyát. Az, hogy most én ezzel mennyire értek egyet, az mindegy.

A házasságuk egyre rosszabb, egyre feszültebbek, gondolom rossz hogy egyikük sem lehet a szeretővel (a feleség nem tudja, hogy a férjének van) Szóval bonyolult.

Amikor megkérdeztem az öcsémet, hogy egyébként miért nem válnak el? Az a válasz “a gyerek miatt”. Nekünk sajnos elváltak a szüleink, ő ezt nagyon-nagyon megsínylette (apás volt leginkább, együtt szereltek és mesterkedtek mindig valamiben, aztán bumm hirtelen kéthetente egy hétvége, apa akkor is ivott és nem igazán foglalkozott velünk).

Nem akar elválni, mert akkor a gyerek óriásit sérülne. Valahogy nem veszi észre, hogy szegénykém ebben az állandó harcban sérül leginkább, sok probléma van már most vele (magatartásbeli), feszült a kisfiú, ordibál és rosszalkodik. Persze minden gyerek csinál ilyet, én is felneveltem kettőt, de ez túlzás.

Közben a szeretője is lépni készül, öcsém emiatt újra depis (miközben a feleség éli világát, most is elment hétvégére “barátnőzni”. Múltkor amikor barátnőzni volt, az öcsémnek küldték az ismerősei az üzeneteket hogy férfival van, tehát ez is külön lelki teher a tesómnak.

Jelenleg azt mondja, hogy eszébe jutott a válás, de nem akar dönteni a szeretője és a kisfia között. Miért kellene? Vagy velem van a baj? Próbálták megoldani, de nem tudták. Most a kisfiúnak van egy anyukája aki hol otthon van, hol nincs. És van egy apukája aki lelkileg a padlóra van nyomva.

Már arra is gondoltam, hogy felveszem a kapcsolatot a szeretővel. Tudom, hogy nekik kell megoldania, de a testvéremről van szó, és a kisfiáról. Szörnyű ez a helyzet. Miért nem érti meg, hogy a szeretővel lehetne boldog is, és a kisfiának is az a legjobb, nem kell róla lemondani, nem kéthetente látná, nyilvánvalóan az anya sem akarná hogy nála legyen ha ilyen kicsapongó életmódot él, nem férne bele.

Tényleg ne ítéljetek el, tudom hogy átléptem egy határt ezzel a kérdéssel, és nem, nem én vagyok a szerető.

Szerintetek be fogja valaha látni?

30 évesek mindketten. Még lehetnének külön boldogok.

2020. júl. 4. 22:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szépen leülni a feleséggel beszélgetni, és elrendezni a dolgokat. Ha normálisan el tudnak válni, akkor nem csak a kéthetente hétvége jut az apának. Amikor a nőnek is van valakije, akkor neki is jobb, ha apuka is jobban részt vesz a gyerek életében.
2020. júl. 4. 23:10
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

Szét mennek, mind ketten a szeretőkhöz, majd a nej rájön, hogy még sincs annyi lóvé a szeretőnek(ráadásul igen kifelé áll a nőcinek a szekérrúdja a szeretőjével) mint a férjnek, ráadásul férj kivirul a szeretője mellett, és 100x jobban néz ki mint bármikor, a gyerek is megszereti a szeretőjét-ez miatt is az asszony fuldoklik és vissza az egész.Ha a férj nem igen akar, akkor előveszi a gyereket, hogy majd 2 hetenkénti apuka lesz.

Ez a menet.

Ez vár rátok.

2020. júl. 4. 23:15
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
2*100x jobban néz ki mint bármikor, új vállalkozás indul, igen kecsegtető nyereéggel
2020. júl. 4. 23:16
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
2*hogy majd 2 hetenkénti apuka lesz, de mivel szétköltözés után is a férfi napi kapcsolatban van a gyerekkel, ezért tisztában van azzal, hogy a gyerek az egyetlen fegyvere
2020. júl. 4. 23:18
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
*a gyerek az egyetlen fegyvere, és meg is lépi.
2020. júl. 4. 23:19
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

Jah, kifelejtettem a sztori egyik leglényegesebb pontját: nej titokban "randira hívja férj szeretőjét: és minden módon próbálja kikérdezni, mióta tart a viszony, és még mit tud a férjről a férjszeretője-aki hallgat, mert tudja, ha kinyitná a száját, és terítené az igazságot a srác elvesztené a gyerekét. Igy játssza az ostoba bohócot.A gyerek érdekében.

The End

2020. júl. 4. 23:32
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
6+Nehéz a bohóc élet:) de megéri, mert a sors kárpótlása képen olyan ajándékok vannak a birtokába, amiért mások az egész életüket odaadnák, ha nekik lenne.
2020. júl. 4. 23:34
 8/10 anonim ***** válasza:

Én nem a szeretővel beszélnék...

Hanem a feleséggel kéne valahogy, viszont az is ott van (értem én hogy a testvéred stb..) de ne kontárkodj bele az életébe.

2020. júl. 4. 23:36
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egy baromi szomorú történet, aminek nincs jó megoldása.

Nagyon rá illik ez a mai házasságokra.

Nekem férfiként ez az egyik legnagyobb félelmem az életben, hogy minden igyekezetem ellenére ez fog történni velem.

2020. júl. 4. 23:41
 10/10 anonim ***** válasza:

*Nagyon rá illik ez a mai házasságokra.

Rossz körökben mozogsz, mert: nem.

2020. júl. 5. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!