Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Az igaz, hogy mindkét szülő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz, hogy mindkét szülő elvált gyerekei elfognak válni? Tényleg növeli esélyèt?

Figyelt kérdés
2020. jún. 12. 18:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Inkább annak az esélyét növeli, hogy meg se fognak házasodni.
2020. jún. 12. 18:35
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én ebben nem hiszek. A szüleink generációja tipikusan az, akik lekínlódtak egymás mellett 25-30-40 évet. A mi generációnk pedig inkább válik.

Beszéltem egy 40 körüli csinos csajjal, aki elvált 3 gyerekkel, mert a férje megcsalta. Azóta attól szenved, hogy a pasiknak csak szexre kell. Mesélte, hogy az anyukája és az apukája még mindig szexelnek egymással. Ő meg így járt. Hiába a szülei jó házassága, az ő házassága csődbe ment.

Olyat is ismerek, aki teljesen belezúgott egy nőbe, annak ellenére, hogy van felesége, de messzire lökte magától a nőt, akit szeret, mert az apja gyerekkorában lelépett és megfogadta, hogy ezt a traumát az ő gyerekei soha nem fogják átélni.

2020. jún. 12. 18:38
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nekünk is elváltak a szüleink, sokkal tudatosabban és körültekintőbben köteleződtünk el emiatt. És sokkal jobban becsüljük a családunkat, mert nekünk gyerekként nem volt igazán... Még közös étkezés sem.
2020. jún. 12. 19:01
 4/9 anonim ***** válasza:
24%

Én szerintem igen.

Ismerősök közt, akinek elváltak a szülei, mind egyedül vannak már vagy nem is házasodtak össze. 47F

2020. jún. 12. 19:07
 5/9 anonim ***** válasza:
96%
Nem tudom mennyire igaz ez a legenda, de nálunk is elváltak, engem semennyire nem vonz a házasság. Lehet azért, mert nem vagyok még az az elköteleződős típus, de szerintem egy kapcsolathoz nem ad hozzá semmit. Vagy lehet láttam olyan dolgokat amik a tudatalattimban vannak, és az dolgozik bennem, hogy ha baj van akkor milyen sokáig elhúzódhat a válás. Én nem akarom a macerát, ha megunok valakit és tovább akarok lépni. De gyereket sem nagyon szeretnék. Szóval ha valaki nagyon a másikhoz akarja kötni magát (pl egy nő egy gazdag pasihoz), vagy gyereket akar és osztozni a vagyonin stb az csinálja csak.
2020. jún. 12. 19:20
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha az egyik szülő elválik, a másik is elvált lesz. Szóval lehet, hogy valaki maradna, de a másik menne, vagy ha csak az egyiknek belefér a megcsalás (akár mert a szülei valamelyikének is belefért), akkor a másikat is kényszerhelyzetbe löki (mindegy, annak milyenek voltak a szülei) és az már csak két rossz között választhat, hogy feladja az elveit és elvált lesz vagy feladja az elveit és szemet huny meg bizalmi kérdőjelekkel él tovább. De tény, hogy mással sem lesz már tiszta lap másikkal se, mert kishitűek maradnak.
2020. jún. 12. 21:00
 7/9 zlaci1 ***** válasza:
100%
Van benne valami, mert aki nem hajlamos az elköteleződésre, annak a gyerekei is nagyobb valószínűséggel azok lesznek. De inkább attól függ, ki veszi komolyabban az úr tanítását.
2020. jún. 17. 07:38
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
A z én tapasztalatom, hogy a gyerekek viszik tovább a szüleik sorsát../ az én szüleim nem váltak el de külön éltek egy házban...Én elváltam s ugyan így a fiam is...
2020. jún. 19. 09:59
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Állítólag ez így van. De nem feltétlenül kell a gyereknek a szülő rossz példáját követnie. Léteznek jól bevált tanácsok, amik alkalmazásával bármilyen hátterű ember házassága boldog és tartós lehet.
2020. jún. 24. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!