Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a kilátásai egy 33 éves csinos, fiatalos nőnek, akinek még nincs gyermeke?
Tavaly váltam el a férjemtől, akivel 13 éve voltunk együtt. Úgy éreztem, vele már sohasem leszek boldog. Ő azóta Budapestre költözött, és éli a maga életét.
Se közös ingatlanunk, se közös gyermekünk nem volt.
Ő egy mérnök ember, aki 2-3szor többet keresett nálam, de már nem bírtam vele maradni!
Milyen kilátásaim lehetnek így szingliként, mit gondoltok?
Szerintem olyan kilátásaid vannak a párkapcsolati jövődre nézve, mint bármelyik Hozzád hasonló korban, szituációban lévő nőnek: jók. Független, gyermektelen nőként csak jók. Szerintem.
Sok sikert! :)
49/F
Valaki írta itt, hogy a mérnök úr fizetését miért tette bele a kérdező? Világossá tette, hogy nem a pénz érdekli.
Nem minden nő aranyásó vagy k*rva, okosok!
(Előző voltam.)
Ennyi ésszel szinte semmi sincs! Miért lennél szerinted más mint egy 18 éves vagy miért lennél más mint én 40 évesen?
Van aki vevő lesz rád van aki meg sza_ni fog rád ez ennyire egyszerű.
5 év eljegyzésig meg udvarlás? Hány éves vagy válaszoló, 16? Felnőtt embereknél, nem húzzuk az időt, ha szerelem, szeretet, szex, minden stimmel. Nincs játszma, hogy x számú randi után szex, majd x év után osszekoltozes stb.. Mi első randin szeretleztünk, fél l hónap után össze költöztünk, 1 évre rá eljegyzés, jövőre esküvő, ha és már baba is van :) a szerelem dúl, a szex minden napos és boldogok vagyunk.
Na de, bocsánat elkanyarodtam. Kedves Kérdező, ugyanannyi esélyed van, mint bármikor máskor, csak ne stresszel rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!