Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válóok számodra az, ha a házastársadat az egyik barátod megtalálja egy társkeresőn?
"Bevallotta, hogy ő az, azt mondta hogy nem adom meg neki amire szüksége van, de válni a gyerek miatt nem akarna."
Akkor a francnak ez a kérdés? Itt van mindenre a válasz
Én pont emiatt válok. Mikor megismerkedtem a férjemmel, észrevettem egy emailt a gépen, egy tarskeresőről. Akkor ki magyarázta, hogy régi regisztráció. Oké, nem is volt fent friss képe.
Majd szóltak, h fent van valahol, regisztráltam, és friss képei voltak. Azt mondta, h mindig is fent volt, csak beszélget.
Amúgy nálunk a fő ok, a kommunikáció hiánya volt. Biztos én is hibáztam, amikor beszélgetni szerettem volna, érdeklődtem a napja felől....
Most válunk, gyerek is van.
A helyzet egyszeru. Ha tarskereson van, valamit keres ! Ha meg is mondta hogy nem adod meg ami neki kell, akkor 2 verzio lehet.
1 - valas (ugysem veled akar lenni )
2 - nyilt hazassag
Volt ilyenben részem. A barátnőm pasija bejelölt egy társkeresőn, ő nem tudta, hogy én ki vagyok, de én már ismertem őt képekről. Természetesen továbbítottam a barátnőmnek, aki teljesen kiborult, lett otthon egy nagy balhé, de pár nap után kibékültek és azóta is együtt vannak.
Ha az én párom lenne társkeresőn, akkor leülnék vele beszélgetni, hogy miért volt rá szüksége. Bár elképzelhetetlennek tartom, hogy ilyet csináljon, ha mégis megtörténne, akkor a helyzettől függően (meddig ment el, találkozott-e valakivel vagy csak kíváncsiskodott) dönteném el, hogy van-e még közös jövőnk vagy sincs. Egy biztos, a bizalmamat eléggé meggyötörné. Onnantól fogva pedig lehet, hogy emiatt menne tönkre köztünk minden rövid időn belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!