Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehet az a férfi, aki szenved a házasságban de nem tud mégsem elválni?
#9 Én is elváltam és ki merem jelenti, hogy százszor jobb egyedül, mint egy fhostenger kapcsolatban. Azóta kiegyensúlyozott anyuka vagyok, nincsenek viták stb. Szépen élünk. Ha lesz valaki lesz, ha nem lesz, nem lesz.
Egy férfinak még mindig könnyebb társat találni, mert nem nála van a gyerek, szeretheti két hetente hét végén, hét közben a legtöbb amúgy sem törődik a gyerekével. És ha ugyanolyan felszínes mint te vagy, azaz a saját gyérülő hajával meg pocakjával nem törődik, de a nő legyen modell, még mindig választhat harmincas fiatal nőt, ha ő már negyven. Fog találni családra áhítozó fiatal nőt, nem lesz gondja. A kérdezőnek nincs semmi félni valója. Nőként sem lenne, de ahhoz bátrabbnak kell lenni, egy olyan világban ahol a nő egyetlen értéke -úgy látszik- a külseje. Szerencsére nem csak ilyen silány alakok vannak és nem holliwood-i tündérmese egy második házasság.
Miért él a nőkben az a kényszer képzet, hogy egy elvált átlag férfi bármikor talál akár egy harmincas nőt? Komolyan, ez a női magazinok állítják? Még az elvált, 1-2 gyerekes anyukáknak is toronymagasan van az igényszintjük. Engem érdekel a téma, elég sokkal beszélgetek. Kapaszkodj meg, nem egynél az is fontos, hogy 18+ legyen a farka mérete a pasinak. A fullosan berendezett élet az szinte mindegyiknél alap. Na meg a külső. Tehát hagyjuk már azt, hogy a férfiak milyen igényeket támasztanak, ezzel szemben a nők meg alig várják hogy valaki felszedje őket.
Ahogy mondod: jobb egyedül, ha jön valaki jön, ha meg nem hát nem. Szóval az a valaki nem egy átlag Pista a nyolcadikról, gondolom az nálad sem játszana. Na meg a kopaszodó és pocakos 45 éves Józsi mekkora vonzerővel bír. Persze a 78kg-os Julika a zsíros hajával elvárná a tuti partit. Hidd el, mindkét nemnek óriási elvárásai vannak, csak igazából senki sem ismeri be. Hajaj, meg a szex. Annak heti 8-15-nek meg kell lenni, mint ahogyan itt a gyk írogatóktól megszoktuk. 30 év házasság után is napi 2 fixen. Valahogy meg az életbe senkitől nem ezt hallom.
Az én óriási elvárásaim inkább belsőre vonatkoznak. Külsőre sokkal engedékenyebb vagyok, pl nekem simán bejönnek a negyvenes-ötvenes pasik, eleve elvált apukával ismerkednék mert nekem is gyerekem van. De valahogy azt látom, hogy az elvált apukák is fiatalabb, többnyire gyermektelen nőkkel vannak együtt, az én célkorosztályomban a normális stílusú és kinézetű pasik ha érdeklődnek egy anyuka után, majdnem mindig foglalt pasik, kaland reményében.
Szóval nem a gyérülő hajon vagy mackós alkaton szokott nálam múlni, hanem az intelligencia és kulturáltság hiányán, de azon nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!