Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Vannak itt olyan apukák, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan apukák, akik inkább együtt maradtak a feleségükkel a gyerek miatt, hiába hogy borzasztó a házasság?

Figyelt kérdés

Mert nem akarnak lemondani arról, hogy mindennap a gyerekükkel lehessenek és inkább tűrik a veszekedést.

Semmi intimitás, semmi szex, csak a hidegség.

2020. ápr. 8. 20:17
 1/7 anonim ***** válasza:
84%

A gyerek számára roppant módon egészségtelen ez, szellemileg.

Hibás viselkedési mintákat tanult el és majd felnőttként képtelen lesz a kiegyensúlyozott kapcsolatra, majd úgy gondolja, hogy az a normális, amit otthon látott.

Emellett még nektek sem jó, mert boldogtalanok vagytok. A párkapcsolatotok boldogtalansága sugárzik a család hangulatára, boldogtalan légkörben nevelkedik a gyerek.

Semmi értelme nincsen, mindegyik fél csak nyomorodik ebben a helyzetben.

Reeey

2020. ápr. 8. 20:21
 2/7 anonim ***** válasza:
73%
Gyerekként voltam hasonló helyzetben, inkább a válás. Iszonyatosan mérgező az a közeg, azon szinte a levegőből kitapintható, hogy anya és apa nem szereti egymást, sőt, ki nem állhatják egymást.
2020. ápr. 8. 20:48
 3/7 anonim ***** válasza:
87%
Elvát szülők gyerekeként mondom: a válás jobb!
2020. ápr. 8. 20:59
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Vannak
2020. ápr. 8. 22:13
 5/7 anonim ***** válasza:
82%

Bocsánat, hogy én sem apaként válaszolok - mikor a saját füleddel hallod, ahogy az apád valakinek azt mondja, hogy ha te nem lennél már rég lelépett volna, roppant felemelő!

22 voltam mikor megtette végül, kiderült, hogy az elmúlt 11 évben jó sokszor csalta anyát, plussz pont jee!

1000x jobb lett volna mindenkinek, ha már az elején elment volna, esélye lett volna mindkettőnek még normális párt találni (na jó, apámnak nem, nem képes rá, még mindig tininek hiszi magát majd' 60 évesen is)

2020. ápr. 9. 00:03
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A gyerek miatt felaldozza magat, aztan lehet a gyerek nem is az ove.
2020. ápr. 9. 00:26
 7/7 anonim ***** válasza:
93%
A lányomnak volt egy kisfiú ovistársa, aki 4 évesen rendszeresen hülye k..rvának nevezte az anyját. Valószínűleg otthon hallotta ezt rendszeresen apukától, de erre csak akkor jöttem rá, mikor végre elváltak a szülők.
2020. ápr. 9. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!