Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van ez hogy ilyen az anyukám?
Szegénykém...Én teljesen megértelek,mert az én anyám is pont ugyan ilyen. Én már lassan 20 vagyok engem már nem cseszeget,de az öcsém veled egy idős,vele is pont ugyan ezt csinálja... Egyébként hány éves anyukád? Mert 40-en felül már jön a változókor(klimax),ilyenkor 1-2 évre megbolondulnak...hiába próbálsz a kedvére tenni,semmi se jó,mindenbe beleköt, hisztizik,sokszor ok nélkül.
Viszont azt azért tartsd szemelőtt,hogy édesanyád biztos,hogy nagyon szeret téged,és aggódik miattad,azért nem enged el.Próbáld meg vele megbeszélni a dolgokat,én is csak ezt tudom ajánlani.SWok sikerer! :)
22.52 vagyok.
A 16 éves korig tanköteles azt jelenti, hogy az általános iskolát kötelező kijárnia. Nem büntetik a szülőt, ha azt kijárta és nem tanul tovább. De én is remélem, hogy iskolába jár, mert ez szerintem is fontos. Csak felmerült bennem - találkoztam már ilyennel - hogy szidjuk szegény szülőt, és közben a gyerek se nem tanul, se nem dolgozik, csak éli a világát.
jaj köszi a sok segítséget :)
anyukámnak van munkája és nem is bizonytalan , ink az 50 felé hajlik és az is felmerült bennem h fél az öregedéstől. mert allergiás a korára. Én perszehogy járok suliba lassan 16 vagyok és még 4 évem van a gimiböl :D ( nem buktam )
a tanulmányi átlagom is jó , a város egyik legjobb sulijába járok , és mellette 9 éve zenélek , mindennap próbám van szóval nehéz lenne a munka. de azért elvállalnám. az is felmerült bennem hogy aza baja ,hogy van egy bnőm akinek az anyujával legjobb barátnők. és ez az én bnőm mindig mos , takarít, vasal , stréber, mindent megcsinál, mert imádja ezeket a dolgokat. és azt várja hogy olyan legyek. de ilyet ne várjon el mert 15 évesen nem ez a normális. de az lenne a legjobb télleg ha megbeszélném vele ,vagyishogy majd segítek itthon , meg stréber leszek, meg mosolygok mindent.. eccer csak rájön h nekem se jó h mindig veszekszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!