Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van ez hogy ilyen az anyukám?
Tudom hogy ezerszer hallottad és nem ezt a választ várod, de tini vagy... Nincs ember aki ebben a korban ne balhézna össze a szülőkkel! Ha különélnek, akkor főleg azzal akivel együtt éltek... És tudom hogy ezt is nehéz elhinni és elfogadni de anyukád nem gonosz, nem rosszindulatú, csak ezzel a korszakkal egyszerűen nem tud mit kezdeni.. Én pontosan ugyanezt éltem át, ahogy a lányok 99 százaléka:) néhány év múlva túllesztek rajt, mi ma már röhögünk rajt h mindketten milyen hülyék voltunk!:)
24/L
aza baj , hogy vele nem lehet semmitse megbeszélni...
mondtam neki h beszéljék meg apával mert miatta ideges szinte mindig. és elkezd ordítani h elege van mindenből meg ilyenek... és meg se próbálja megbeszélni se apával , se velem .. azt hiszi csak neki lehet igaza mindenben senki másnak , még csak bele se gondol sokszor a helyzetekbe
kezdeném azzal h. 15/f!
Velem is volt iylen és rámordított valami miatt megpróbáltam vele szépen beszélni de ha akkor is ordított akkor én is ordítottam és anyám oylannal is fenyegetőzött h. öngyilkos lesz meg stb. meg mindig azt osztja h. akkor költözz apádhoz meg stb. és volt olyan is h. bezárta a szobáját és én meg féltem h. valamit csinál magával és hát ott áltam az ajtajánál neki mentem párszor már kezdett szét esni az ajtó és akkor jön ki hát én rendes megijedtem aztán mondom neki h. haélod rendes megijedtem kicsit nevetve modntam neki és akkor már ő is nevetet és nem lett semmi komoly szal szerintem stresszes anyukád nagyon és ezt nem nagyon tudod megoldani.. vagy menj a viták elöl vagy maradj benne de akkor úgy csináld hogy te jöjjél ki gyöztesen. remélem valami hasznosat is írtam.. sok sikert
22.52: biztosan jár iskolába, ugyanis tanköteles. anyukát büntetnék meg, ha nem járna.
Szerintem: a szülők elváltak, anyuka - aki addig gondot viselt a gyermekre- sérült lett. nem bírja feldogozni apuka távozását. minden gondolata a bosszú, próbálja apuka ellen hangolni a kislányt. ha nem megy, a gyerek ellen fordul. próbálja ráhárítani a kudarcát.
Szegénykém, szerintem is költözz vissza apádhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!