Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukák nálatok mi volt az indok?
Figyelt kérdés
Azoktól kérdeznék akiknek a gyermeküktől a bíróság eltiltotta az apukát. Miért? Milyen indokkal? Aki nem szeretné nyilvánosan az privát is leírhatná nekem. Én most valamikor megyek majd gyermekelhelyezési tárgyalásra és kivancsi volnék az eltiltás indokára. Válaszokat előre is köszönöm!
N
2020. ápr. 6. 20:05
1/11 anonim válasza:
Ez igen ritka esemény, csak úgy nem csinálnak ilyet. Erősen indokolni kell ha ilyet szeretnél és lássuk be, azért nem érdemes ezen rugózni, hogy borsot törj a férjed orra alá. A gyereknek is jó, ha van kapcsolat.
3/11 anonim válasza:
A gyerek érdeke az, hogy legyen anyja is, meg apja is. A gyereked alapból durva hátrányból indul elvált szülők gyerekeként, egészséges családmodell nélkül! Ne akard azt elérni, hogy megszakadjon a kapcsolatuk!
4/11 A kérdező kommentje:
Hát nekünk sajnos igy lenne a legjobb. Erős a gyanúm hogy mentális beteg meg az anyjának is van valami flúgja. Tépkedi magáról a ruhat amikor felidegesíti magát. Veszekednek is eleg hangosan. Amit az egyik akar azt a masik nem engedné. A gyereket lelkileg teljesen tönkretennék. Márpedig apuka bizonyítékokat gyűjt ellenem hogy biztosan ő kaphassa meg a gyermeket.
2020. ápr. 6. 20:52
5/11 anonim válasza:
Na, most álljunk meg egy szóra! Te ki vagy a sztoriban?
6/11 Lady Beth válasza:
Nálunk a tiltás azért történt, mert az apám egy erőszakos ember...Többszörösen fizikailag bántalmazta a nagymamámat, édesanyámat, testvéremet és engem is. Ilyen esetben mondjuk egyértelmű.
A lényeg az, hogy elég súlyos indok kell egy ilyenhez...A mentális betegség mondjuk az, ha ténylegesen bebizonyosodik, hogy mentálisan betegek.
7/11 A kérdező kommentje:
En a gyermek édesanyja vagyok.
2020. ápr. 6. 22:53
8/11 anonim válasza:
Apuka milyen bizonyítékokat tud ellened szerezni? Ez nagyon nem mindegy...
9/11 A kérdező kommentje:
Hat penztari blokkok amiket gyűjtöget. Meg még nem tudom. Nem köti az orromra. De csipsup dolgokkal is feljelentett. Semmi nem lett belőle mert semmit nem követtem el ellene.
2020. ápr. 7. 21:15
10/11 anonim válasza:
A magyar jogrend az anyát védi! Az hogy egy gyermeket az apuka az anyától el tudja venni igen kevés esély van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!